10 shtetet më të mira të SHBA me WiFi më të shpejtë

10 shtetet më të mira të SHBA me WiFi më të shpejtë
Philip Lawrence

Rreth 84% e qytetarëve amerikanë kanë një abonim në internet me brez të gjerë me vetëm 13% që aksesojnë internetin me shpejtësi të lartë me shpejtësi më të larta se 1 GB në sekondë. Më poshtë janë 10 shtetet kryesore me internetin më të shpejtë WiFi.

Shiko gjithashtu: Si të lidheni me Delta WiFi

1. Washington DC

Washington DC është zona kryesore që ofron WiFi më të shpejtë në SHBA. Shpejtësia e tij WiFi është 24 Mbps shpejtësia mesatare e shkarkimit dhe shpejtësia mesatare e ngarkimit prej 24 Mbps dhe tërheq një vlerësim prej 7 nga 10 nga popullata.

2. California

California është shteti i dytë që ofron WiFi më të shpejtë në SHBA. Fuqia e tij WiFi është 10 Mbps shpejtësi mesatare e shkarkimit dhe një shpejtësi mesatare e ngarkimit prej 10 Mbps. Popullsia e tij e ka vlerësuar këtë fuqi WiFi në 3 nga 10.

3. Illinois

Illinois zë vendin e tretë, duke siguruar forcë WiFi prej 8 Mbps shpejtësi mesatare shkarkimi dhe një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 9 Mbps dhe ka bërë që popullsia të vlerësojë fuqinë e saj me 2 nga 1.

4. Nju Jork

Nju Jorku është shteti më i populluar në SHBA dhe ofron shpejtësi WiFi prej 7 Mbps mesatare shkarkimi shpejtësia dhe shpejtësia mesatare e ngarkimit 7 Mbps. Ky ka një vlerësim prej rreth 2 nga 10 për sa i përket kënaqësisë së popullsisë.

5. Gjeorgjia

Gjeorgjia ka fuqi WiFi me një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 7 Mbps dhe një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 7 Mbps. Popullsia e saj e ka renditur atë në 2 nga 10 për sa i përket kënaqësisë.

Shiko gjithashtu: Ndërprerësi më i mirë i dritës WiFi

6. Kolorado

Colorado zë vendin e gjashtë me fuqinë WiFi prej 7 Mbps shpejtësi mesatare shkarkimi dhe një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 7 Mbps. Kjo e ka fituar atë një vlerësim prej 2 nga 10 nga banorët e shtetit.

7. Kansas

Kansas ka instaluar internet WiFi me një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 7 Mbps dhe ngarkim mesatar 7 Mbps shpejtësi në të gjithë shtetin. Kënaqësia e klientit vlerësohet me 2 nga 10.

8. Pensilvania

Ky shtet ofron fuqi WiFi prej 6 Mbps shpejtësi mesatare shkarkimi dhe një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 6 Mbps. Prandaj, kjo tërheq një vlerësim prej 2 nga 10 nga qytetarët e saj.

9. Florida

Florida është e njohur për fuqinë e saj WiFi, me një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 6 Mbps dhe një mesatare shpejtësia e ngarkimit prej 6 Mbps. Vlerësimi i tij qëndron në 2 nga 10 në kënaqësinë e klientit.

10. Teksas

Forca WiFi e Teksasit ka një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 5 Mbps dhe një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 5 Mbps. Kjo vlerësohet nga klientët e saj me 1 nga 10 në kënaqësi.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.