7 Routerët më të mirë për Uverse në 2023

7 Routerët më të mirë për Uverse në 2023
Philip Lawrence
monitoroni rrjetin dhe vonesën tuaj në kohë reale për të parë se cilat pajisje përdorin më shumë internetin.

Për të mbrojtur veten dhe identitetin tuaj, duhet të keni një server VPN. Për fat të mirë, ruteri NETGEAR ju ka mbuluar me serverin e tyre personal të integruar VPN. Mund ta përdorni gjithashtu këtë server për të hyrë në përmbajtje që përndryshe do të bllokoheshin nga faqet e internetit bazuar në adresën tuaj IP.

Më në fund, le t'i hedhim një sy softuerit të menaxhimit të ruterit me valë. Ky softuer kërkohet për të menaxhuar të gjitha aspektet e ruterit tuaj me valë. Përveç kësaj, ai ka një panel pulti lojrash ku mund të monitoroni të dhënat e ruterit tuaj në kohë reale.

Mund të përdorni gjithashtu softuerin për t'i dhënë përparësi trafikut duke caktuar gjerësinë e brezit në pajisje specifike për ATT Uverse. Gjithashtu ju lejon të bllokoni vendndodhjet e ngadalta të serverëve, kështu që nuk duhet të merreni me to në të ardhmen.

#5- Turris Omnia Router me burim të hapur

Turris Omnia

Thuaj se po luani lojën tuaj të preferuar dhe e dini se gjërat do të nxehen pak. Ju keni bërë shumë përpjekje për të fituar raundet dhe ekipi juaj tani ka një avantazh ndaj kundërshtarit tuaj. Dhe më pas, vëreni një belbëzim të padëshiruar dhe karakteri juaj ngrin kur sapo do të fitonit. Kur rrjeti Wi-Fi është i dobët dhe shpejtësia e internetit nuk është e qëndrueshme, nuk keni zgjidhje tjetër veçse të dilni nga lobi. Çdo lojtar e ka përjetuar këtë ndjenjë të tmerrshme dështimi për shkak të një lidhjeje të ngadaltë të rrjetit në internet. Shkaku më i dukshëm është një ruter që nuk arrin të mbajë vazhdimisht hapin.

Kur bëhet fjalë për internetin, jo të gjithë ruterat dhe modemët janë të barabartë. Megjithatë, disa prej tyre qëndrojnë jashtë turmës, dhe një prej tyre është AT&T UVerse - arsyeja pse jeni këtu!

Çfarë është AT&T UVerse?

AT&T, U Verse është një paketë telekomi me lojëra të trefishta që përfshin televizion kabllor dhe internet me shpejtësi të lartë. Ai vjen gjithashtu me një telefon të aktivizuar me internet që mund ta përdorni për të komunikuar me të tjerët.

Për të përdorur AT&T Uverse, do t'ju duhet një kombinim i routerit modem për të lidhur të gjitha pajisjet tuaja me internetin.

Avantazhet e blerjes së ruterëve më të mirë për AT&T Uverse

Rritja e shpejtësisë së internetit

Në ditët e sotme, shumica e pajisjeve elektronike kanë avancuar jashtëzakonisht shumë, dhe tani mund të kryeni shumicën e aktiviteteve tuaja në internet me celularin tuajmirë

Ka shumë lloje të serverëve, shumica e të cilëve janë të destinuar për përdorim profesional. Serverët e shtëpisë, nga ana tjetër, po bëhen gjithnjë e më të popullarizuar. Për shembull, Turris kohët e fundit lëshoi ​​​​ruterin e tyre Omnia, i aftë për të ekzekutuar firmware me burim të hapur, si një paketë dy-në-një. Kjo do të thotë, ju mund të instaloni firmware-in e kompanisë suaj në ruter dhe ta përdorni atë si server.

Për fillestarët, ky ruter mundësohet nga një CPU shumë i aftë për serverin Marvell Armada 385 me një shpejtësi ore prej 1.6 GHz , bazuar në një arkitekturë me dy bërthama. Ai gjithashtu ka 8 GB RAM dhe 8 GB hapësirë ​​ruajtëse eMMC. Të gjitha këto veçori e bëjnë këtë pajisje plotësisht të gatshme për të shërbyer edhe si server edhe si ruter.

Ruteri funksionon në dy breza, 2,4 GHz dhe 5 GHz. Standardet e brezave janë paksa të ndryshme, me këtë të fundit duke përdorur 802.11 AC dhe të parin duke përdorur 802.11b/g/n.

Ky ruter i pajtueshëm AT&T Uverse ka masa sigurie të shkallës A, gjë që nuk është befasuese sepse ai funksionon në sistemin e tij operativ Freedom. Kjo do të thotë, ju keni lirinë për të bërë gjithçka që do të bënit zakonisht në një server Linux, por me siguri shumë më të madhe.

Për shkak se shumica e njerëzve nuk janë profesionistë, ata kanë shumë të ngjarë të kërkojnë një server në shtëpi. Sidoqoftë, të kesh serverin tuaj është i dobishëm në mënyra të ndryshme. Ju mund të përdorni serverin e shtëpisë për të krijuar rrjetin tuaj në familjen tuaj, mbi të cilin keni kontroll të plotëme këtë ruter më të mirë të përputhshëm AT&T.

#6- Ruteri Gryphon AC3000

Ruteri i kontrollit prindëror Gryphon & Sistemi WiFi me rrjetë – deri në...
Blini në Amazon

Karakteristikat kryesore:

 • Teknologjia e lidhjes: Wi-Fi
 • Kontrolli i bazuar në aplikacion
 • Frekuenca me tri breza
 • Lloji i komunikimit me valë: 5 GHz & Frekuenca e radios 2,4 GHz, Bluetooth, 802,11 bgn
 • Shpejtësia e transferimit të të dhënave: 3 Gigabit për sekondë

Pro.

 • Teknologjia Smart Mesh e zgjerueshme
 • Siguria e shkëlqyer
 • Mbulim më i gjerë
 • Konfigurim i lehtë
 • Teknologji e avancuar MU-MINO
 • Kontroll inteligjent prindëror

Kundër.

 • I shtrenjtë

Kur bëhet fjalë për ruterat, një nga konsideratat më të rëndësishme është siguria. Ky ruter më i mirë i përputhshëm me AT&T është shumë i sigurt dhe ka një zonë më të madhe mbulimi. Do t'ju bëjë përshtypje gjithashtu dizajni vertikal, i cili lejon performancë të lartë.

Ky ruter me tri breza ka një sipërfaqe mbulimi prej 3000 metrash katrorë. Ajo performon mirë dhe është e thjeshtë për t'u zgjeruar. Përveç kësaj, ruteri mbështet në mënyrë të përsosur pajisjet e lojërave gjithashtu nëse jeni të interesuar për lojërat.

Ky model përfshin gjashtë antena me performancë të lartë si dhe teknologjinë Beamforming për të siguruar performancë të lartë. Përveç kësaj, është ruter i pajtueshëm me teknologjinë MU-MIMO; kjo çon në mbulim më të shkëlqyer të rrjetit dhe performancë më të qëndrueshme.

Përdorimi i rrjetës shtesë të avancuarnjësi, ju mund të zgjeroni shpejt gamën duke ruajtur performancën maksimale. Përveç kësaj, njësitë shtesë janë të thjeshta për t'u instaluar dhe shumë efektive.

A jeni të shqetësuar për procedurat e konfigurimit dhe menaxhimit? Mos u shqetësoni sepse ky ruter është jashtëzakonisht i thjeshtë për t'u konfiguruar dhe menaxhuar. Pasi të keni shkarkuar aplikacionin Gryphon në pajisjen tuaj inteligjente, pjesa tjetër e aktiviteteve do të jetë e lehtë. Përsëri, udhëzuesi i thjeshtë hap pas hapi do t'ju ndihmojë me instalimin.

Për më tepër, ky ruter me tri bandë ka një nivel të lartë sigurie. Ofron mbrojtje të jashtëzakonshme gjatë gjithë kohës, edhe kur jeni duke fjetur. Ai është i aftë të kryejë skanime, të zbulojë ndërhyrje dhe programe keqdashëse dhe të bllokojë kërcënimet automatikisht.

Programi inteligjent i kontrolleve prindërore është krijuar për të ofruar veçoritë më të mira të sigurisë, duke e bërë atë ruterin më të mirë të kontrollit prindëror për AT&T U- Ajeti. Si rezultat, është një proces i drejtpërdrejtë për t'u siguruar që ju të monitoroni përdorimin e fëmijës tuaj nëpërmjet telefonit tuaj.

#7- Router Wi-Fi Google Nest AC2200

Shitje Google Nest Wifi -  AC2200 - Sistemi WiFi me rrjetë -  Wifi...
Blini në Amazon

Veçoritë kryesore :

 • E kontrolluar me zë
 • Dual-band frekuenca
 • Përputhshme me Bluetooth
 • 1 portë LAN
 • Shpejtësia e transferimit të të dhënave: 2200 Gbps

Pro.

 • Ideale për heqjen e zonave të vdekura
 • Lidhje e qëndrueshme interneti
 • Konfigurimi ështëe thjeshtë.
 • Rritja e mbulimit duke ruajtur stabilitetin
 • Wi-Fi mund të zgjatet lehtësisht.

Kundër.

 • Pajisjet e shumta mund të zvogëloni performancën e ruterit.

Wi-Fi i zgjerueshëm është një nga gjërat më mahnitëse që mund të keni. Ruteri Google Nest Wi-Fi është një shembull i jashtëzakonshëm. Dizajni dhe zgjerueshmëria e ruterit për shkak të formave satelitore do t'ju bëjnë përshtypje.

Ruteri i vetëm i këtij modeli mbulon një sipërfaqe prej 2200 metrash katrorë. Çdo pajisje brenda intervalit do të ketë një lidhje të shpejtë dhe të besueshme.

Një veçori fantastike e këtij ruteri me valë është se funksionon në sfond. Ju nuk do ta kuptoni se si ruteri siguron që çdo pajisje të mbajë një lidhje të qëndrueshme. Metoda e saj e dërgimit të përditësimeve është e paqartë, por megjithatë, performanca e saj është e shkëlqyer.

Nëse keni nevojë për më shumë mbulim nga ruteri juaj AT&T, kjo pajisje mund të jetë e dobishme. Ruterët shtesë mbulojnë një sipërfaqe totale prej 1600 metrash katrorë. Si rezultat, do ta vlerësoni që kjo pajisje ndihmon në zgjerimin e rrjetit për të mbrojtur shtëpinë tuaj ose një zonë edhe më të madhe.

Shtimi i pikave wi-fi përmirëson jo vetëm diapazonin, por edhe eliminon zonat e vdekura. Në këtë mënyrë, do të keni një lidhje më të qetë në një zonë më të madhe.

Aplikacioni Google Home përmirëson procesin e konfigurimit të ruterit. Aplikacioni ju lejon të lidheni lehtësisht me një modem të pajtueshëm me Google WiFi dhe ta konfiguroni atë. Ky ruter wi-fi për AT&T Uverseështë padyshim një nga ruterët më të mirë.

Pyetjet e shpeshta të AT&T Uverse Routers

Cili është ruteri më i mirë AT&T verse?

Ruteri më i mirë për AT&T Uverse përcaktohet pjesërisht nga ajo që kërkon të bëjë ruteri. Për shembull, disa rutera janë krijuar posaçërisht për aktivitete specifike, të tilla si lojërat, ndërsa të tjerët janë të përshtatshëm vetëm për përdoruesit e përgjithshëm. Pra, për të gjetur ruterin më të mirë wifi për ju, së pari duhet të kuptoni se çfarë kërkoni në një ruter.

Shiko gjithashtu: iPhone nuk do të pranojë fjalëkalimin Wifi - Zgjidhje e lehtë për gabimin "Fjalëkalimi i pasaktë"

Si të zgjidhni ruterët më të mirë për AT&T U-Verse?

Kriteret e mëposhtme duhet të plotësohen kur dëshironi të blini një ruter për AT&T UVerse:

Përputhshmëria:

Një ruter i mirë duhet të jetë E përputhshme me AT&T U-Verse. Përputhshmëria është një test i thjeshtë që çdokush mund ta kryejë. Një konsideratë tjetër e rëndësishme është përputhshmëria me modemet.

Lehtësia e përdorimit:

Ruteri më i mirë i përputhshëm AT&T Uverse duhet të jetë i lehtë për t'u përdorur. Gjithashtu, konfigurimi dhe menaxhimi i proceseve të ruterit duhet të jetë një detyrë e thjeshtë.

Kosto:

Ruterët janë të disponueshëm në një sërë çmimesh, nga të ulëtat në ato të larta. Ne nuk rekomandojmë ruterë me kosto të ulët, sepse ata kanë më shumë gjasa të ofrojnë cilësi dhe performancë të dobët. Është gjithmonë e këshillueshme që të zgjidhni ruterin më të mirë brenda intervalit të çmimeve.

Shiko gjithashtu: Si të rregulloni WiFi të lidhur pa qasje në internet në Windows 10?

Performanca:

Ruteri më i mirë për AT&T U-Verse duhet të jetë një pajisje me performancë të lartë. Përveç kësaj, të rrjetitstabiliteti dhe shpejtësia duhet të jenë fantastike.

Çfarë ruterash janë në përputhje me AT&T Uverse?

Një shumëllojshmëri ruterash janë të pajtueshëm me AT&T Uverse, me dallimet kryesore që janë shpejtësia më e shpejtë e internetit, mbulimi më i mirë i rrjetit, kontrolli i rrjetit, siguria dhe opsionet e avancuara të cilësimeve për pajisje të shumta.

Me AT&T Uverse, a mund ta përdor routerin tim?

Pse jo? Ne rekomandojmë që të blini një ruter të pajtueshëm të palëve të treta për të përfituar sa më shumë nga shërbimet tuaja AT&T Uverse, pasi ruteri që vjen me AT&T Uverse ka gjerësi bande dhe mbulim të kufizuar.

Si mund ta marr filloi?

Procesi i konfigurimit të një ruteri Uverse është mjaft i thjeshtë. Për të konfiguruar ruterin tuaj, thjesht ndiqni hapat e mëposhtëm:

 • Lidhni kabllon Ethernet nga lidhja e internetit e routerit tuaj me portën e verdhë Ethernet të portës AT&T.
 • Për të parandaluar të dyja pajisjet të mos ndërhyjnë me njëra-tjetrën, fikni celularin në portën AT&T.
 • Shkoni te 192.168.1.254 në shfletuesin tuaj për të hyrë te cilësimet e portës.
 • Kontrollo që ruteri yt të mos jetë në një nënrrjet të ngjashëm si porta AT&T, pasi kjo mund të rezultojë në probleme me adresën IP.
 • Hyni në llogarinë tuaj Uverse dhe përdorni adresën IP të shtëpisë AT&T për të zhbllokuar portat në ruterin tuaj.

A po planifikon AT&T të ndërpresë Uverse?

Ka pasur spekulime të shumta se AT&T do të jetëmbylljen e shërbimit të tij të internetit Uverse. Kjo nuk është çështja; AT&T thjesht ka pushuar së pranuari blerjet në internet për Uverse, jo dobinë e tij. Ju ende mund të bëni një porosi për Uverse tuaj duke telefonuar AT&T.

Fjalët e fundit:

Nuk është e lehtë të gjesh ruterin më të mirë për ATT Uverse. Si rezultat, tutoriali ynë ka thjeshtuar gjithçka për ju. Ajo që mund të bëni tani është të shikoni secilin ruter individualisht dhe të zgjidhni ofruesin e internetit që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Blerja e një ruteri të veçantë për AT&T është ideale për të zgjeruar gamën. Një kombinim i routerit modem është mënyra më e pranueshme për të arritur një shtrirje pa të meta në vend të një ruteri modem. Ju keni mundësinë të zgjidhni cilindo prej modeleve bazuar në kriteret e listuara më sipër.

Rreth komenteve tona:- Rottenwifi.com është një ekip i avokatëve të konsumatorëve të angazhuar për t'ju sjellë të sakta, jo -vlerësime të njëanshme për të gjitha produktet e teknologjisë. Ne gjithashtu analizojmë njohuritë e kënaqësisë së klientit nga blerësit e verifikuar. Nëse klikoni në ndonjë lidhje në blog.rottenwifi.com & vendosim ta blejmë, mund të fitojmë një komision të vogël.

pajisje. Për më tepër, ngarkesa është rritur pasi shumica e individëve dhe familjeve kanë pajisje të shumta për secilin individ.

Aktivitetet në linjë me shumë pajisje mund të shkaktojnë ngadalësimin e performancës së rrjetit tuaj. Me ruterat që arrijnë shpejtësi teorike deri në 1 Gbps, marrja e ruterit më të mirë për AT&T Uverse do t'ju lejojë të shijoni shpejtësi edhe më të mëdha interneti. Përmirësimi i mbulimit me valë

Pengesat dhe pajisjet shtëpiake shkaktojnë ndërprerje të shpeshta të rrjetit. Përveç kësaj, shumë pajisje përdorin frekuencën 2,4 Hz, e cila mund të ndikojë në fuqinë e sinjalit në shtëpinë tuaj. Ruterët e avancuar me valë mund të mbulojnë lehtësisht zonat e vdekura dhe të zgjerojnë gamën e hapësirës suaj të jetesës.

Siguria shtesë

Siguria e fortë është një shqetësim thelbësor për shumicën e përdoruesve të internetit, veçanërisht ata që ruajnë informacione të ndjeshme në internet, kanë fëmijë që kanë akses në internet ose kryejnë aktivitete financiare që synohen të mbahen konfidenciale.

Blerja e ruterave ose modemëve me valë për AT&T Uverse ju jep akses në të sofistikuara dhe më shumë cilësimet e personalizuara. Me pak fjalë, ai ju jep më shumë opsione kontrolli mbi ruterin tuaj sesa ato të marra me qira.

Tani, është koha e përkryer për të gjetur ruterin më të mirë për AT&T Uverse. Më poshtë është një përmbledhje e gjithçkaje që duhet të dini për ruterat tanë më të mirë për AT&TUverse, të cilat janë zgjedhur të gjitha për pajtueshmëri me rrjetin AT&T UVerse. Ne kemi besim se do ta gjeni të dobishëm këtë rishikim në kërkimin e një ruteri për Uverse-n tuaj. Le të gërmojmë!

Këtu është lista e ruterëve më të mirë për Uverse

Shitje TP-Link WiFi 6 Router AX1800 Smart WiFi Ruteri (Archer AX20)...
Blini në Amazon

Karakteristikat kryesore:

 • Lloji me valë:‎ 802.11n, 802.11ax, 802.11b , 802.11ac, 802.11g
 • 1 portë USB 2.0
 • Kontrolli prindëror
 • Rapa e gjerë me valë
 • Përputhshme me Alexa

Pro.

 • Mbështet WiFi 6
 • Procesor me katër bërthama 1.5 GHz
 • Teknologji OFDMA
 • Katër antena me fitim të lartë
 • Çipet i modulit të përparmë

Kubi

 • Vetëm 2 porte Ethernet.

WiFi 6 është avancimi më i fundit në cilësinë e internetit me valë teknologjisë. Ai siguron një rrjet interneti me shpejtësi të lartë me valë duke përdorur protokollin 802.11ax. Për të përmirësuar përvojën me valë, gjithnjë e më shumë produkte kanë filluar ta përfshijnë këtë në dizajnin e tyre me valë.

Me prezantimin e WiFI 6, TP-Link ka lëshuar një linjë të re ruterash të zgjuar dhe efikas me valë. AX1800 është një ruter me dy breza që i tejkalon modelet e tij të gjeneratës së mëparshme për sa i përket shpejtësisë dhe kapacitetit.

Ky ruter TP-link ka një CPU me katër bërthama 1,5 GHz që komunikon pa probleme me të gjitha pajisjet e tij të lidhurapajisje. Ai gjithashtu ka katër antena me fitim të lartë që ndihmojnë në zgjerimin e gamës së sinjalit WiFi.

Teknologjia OFDMA lejon që një pikë aksesi t'i caktojë një kanal të tërë një përdoruesi të vetëm në të njëjtën kohë. Ky funksion është ideal për aplikacionet me gjerësi bande të kufizuar pasi do të mundësojë ripërdorim të përmirësuar të frekuencës dhe vonesë më të ulët.

Kur bëhet fjalë për lojëra ose përmbajtje të transmetimit, shpejtësitë Gigabit janë thelbësore. Ky ruter me lidhje TP mund të ofrojë shpejtësi transferimi deri në 1,8 Gbps, që është më se e mjaftueshme për t'ju dhënë avantazhin konkurrues që ju nevojitet kur luani videolojëra.

MU-MIMO është një teknologji më e re e lidhjes që ju lejon për të lidhur pajisje të shumta pa ngadalësuar shpejtësinë e ruterit. Me shtimin e OFDMA, ruteri ofron shpejtësi të larta të transferimit të të dhënave për të gjitha pajisjet njëkohësisht.

Ky ruteri më i mirë i përputhshëm AT&T përfshin një cipë të modulit të përparmë, duke ju lejuar të kurseni para për energjinë elektrike. Përveç kësaj, funksionimi i tij është aq konsistent sa mund të funksionojë në tension të ulët gjatë uljes së ngarkesës ose ndërprerjeve pa konsumuar shumë energji elektrike.

#2- Rrugëtuesi Nighthawk AX6000 NETGEAR

Shitje NETGEAR Nighthawk WiFi 6 Router (RAX120) 12-Stream Dual-Band...
Blini në Amazon

Karakteristikat kryesore:

 • Lidhja: me valë, me tel, USB
 • Veçoria e kontrollit zanor
 • Dual-Band
 • Lloji me valë: 802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11ac,802.11g
 • Siguria WPA2-PSK
 • 4 porte Ethernet

Pro.

 • Zona e mbulimit WiFi: 2500 sqft
 • Procesor me katër bërthama 1,8 GHz
 • Amplitudë kuadratike 1024
 • Lidhja OFDMA
 • Shkalla konstante e transferimit të të dhënave: 6 Gbps

Konsumet.

 • Procesi i përditësimit është relativisht i ngadaltë.
 • Nuk ka mbështetje për firmware-in e instaluar nga përdoruesi.

Kur bëhet fjalë për ruterat me valë, shumë njerëz janë të shqetësuar në lidhje me mbulimin e rrjetit. Ata shpesh pyesin veten nëse pajisja që blejnë do të mbulojë zonën e kërkuar të mbulimit pa ngadalësuar shpejtësinë e internetit.

Për fat të mirë, NETGEAR ju ka mbuluar me ruterin e tyre të ri AX6000. Kjo pajisje e përputhshme me AT&T Uverse mund të mbulojë lehtësisht 2,300 -2500 metra katrorë sipërfaqe. Gjithashtu, brezat Wi-Fi 5 GHz punojnë së bashku për të ofruar internet me shpejtësi të lartë në të gjithë shtëpinë tuaj.

Ruteri ka një procesor katër-bërthamë të gjeneratës së ardhshme 1,8 GHz me 1024 QAM për të ridrejtuar pa probleme transmetimet e të dhënave. Me teknologjinë OFDMA dhe MU-MIMO, nuk do të keni kurrë probleme me shërbimin e ruterit.

Shkalla e transferimit të të dhënave të ruterit mund të arrijë deri në 6 Gbps, që është më se e mjaftueshme për të gjitha lojërat tuaja, transmetimin, dhe nevojat e shkarkimit. Përveç kësaj, mund të lidheni me çdo ofrues shërbimi interneti dhe të zgjidhni nga opsionet e ndryshme të transferimit për të përmbushur nevojat tuaja.

Siguria e ruterit me valë është një shqetësim i rëndësishëm sepse hakerat e vegjëlshpesh përpiquni të futeni fshehurazi në to. Nëse jeni të shqetësuar, ky ruter është ideal për ju. Ai përdor protokollet WPA3 për të siguruar akses të sigurt dhe të sigurt në internet.

Integrimi i aplikacioneve të telefonave inteligjentë është kritik për ruterat me valë, sepse thjeshton menaxhimin e ruterit. Kjo kërkesë nxiti zhvillimin e aplikacionit Nighthawk për NETGEAR. Mund ta përdorni aplikacionin për të kontrolluar ruterin nga çdo vend në distancë.

#3- Ruteri i Sistemit WiFi të Google

Shitje Google Wifi - AC1200 - Sistemi WiFi Mesh - Router Wifi - 4500...
Blini në Amazon

Karakteristikat kryesore:

 • Lidhshmëria: WiFi & Wired
 • Kontrolli i bazuar në aplikacion
 • Frekuenca me bandë të dyfishtë
 • Lloji me valë: Frekuenca radio 5 GHz, 802.11a/b/g/n/ac, frekuenca radio 2.4 GHz
 • Siguria WPA2-PSK
 • 1 portë Ethernet

Pro.

 • Sistemi i nyjeve
 • 4500 këmbë katrore mbulimi i intervalit
 • 1200 Mbps shpejtësi rrjeti

Kundër.

 • Portet janë të pakta.
 • Përditësimi mund të shkaktojë ngadalësimin e shpejtësisë së internetit .

Sistemet e internetit me valë që janë të lidhura së bashku janë relativisht të reja në treg. Përdorimi i shumëfishtë i ruterave me valë në vazhdimësi zgjeron shumë zonën e mbulimit të Wi-Fi. Kështu lindi sistemi nyjor WiFi.

Google është një markë e njohur për sistemet e tij të fuqishme të menaxhimit dhe rrjetet efikase. Pra, nuk është për t'u habitur që ata kanë një sistem WiFi nodal që vjen në një gruptre. Këta ruterë janë në përmasa të vogla, por ofrojnë një përhapje të fuqishme në rrjet.

Vetëm një nga tre ruterat në paketë mund të mbulojë një sipërfaqe prej 1500 metrash katrorë, kështu që tre prej tyre të kombinuara mund të mbulojnë një 4500 këmbë katrore të pabesueshme, apo edhe më shumë. Ky mbulim i madh i rrjetit është i mjaftueshëm për të ofruar internet për një ose dy zyra të tëra.

Për shkak se kompania nuk i pret qoshet, ato ofrojnë lidhje me valë të dyfishtë në çdo nyje për të siguruar shpejtësinë më të shpejtë. Si rezultat, mund të presësh deri në 1260 megabit për sekondë për secilën pajisje të lidhur me nyjen.

Google së fundi ka përfshirë ndihmën e rrjetit në këtë ruter. Ky funksion ruan shpejtësinë e lidhjes suaj duke përcaktuar kanalin më transparent dhe brezin më të shpejtë, duke ju lejuar të keni akses të shpejtë në internet në të gjitha pajisjet tuaja.

Google ju mbulon nëse doni të menaxhoni rrjetin tuaj nga distanca. Ruteri përfshin integrimin e aplikacioneve për smartphone në një mënyrë të lehtë për t'u kuptuar. Kjo ju lejon të ndryshoni lehtësisht çdo aspekt të ruterit. Përveç kësaj, opsionet e integruara të kontrollit të familjes e bëjnë të thjeshtë përcaktimin se çfarë është e sigurt për fëmijët tuaj për të hyrë në internet.

Të gjitha këto veçori të kombinuara e bëjnë atë një ruter të shkëlqyer për AT&T Uverse.

#4- Ruteri Wi-Fi NETGEAR Nighthawk XR500

Shitet Rrugëtuesi Wi-Fi NETGEAR Nighthawk Pro Gaming XR500 me 4...
Blini në Amazon

KeyVeçoritë:

 • Teknologjia e lidhjes: pa tel, me tela
 • e kontrolluar me zë
 • frekuenca me bandë të dyfishtë
 • Lloji i komunikimit me valë: 802.11ac
 • WPA-PSK;Siguria WPA2-PSK
 • 7 porte

Pro.

 • Procesor me dy bërthama me një shpejtësi prej 1,7 GHz
 • Shpejtësia e transferimit të të dhënave prej 2,6 Gbps
 • Ofrohet filtrimi gjeografik
 • 4 porte Gigabit Ethernet

Kundërzimet.

 • I madh dhe i rëndë
 • Përditësimi i firmware-it pak i vështirë

Në gjithë globin, mania e videove po përhapet vetëm në veri. Lojërat konkurruese u ngritën si një mjet për të paraqitur një sfidë për pjesëmarrësit e gatshëm. Si rezultat, është thelbësore të kesh shpejtësi të lartë interneti me vonesë të ulët.

Është e paarsyeshme që ruterat e lojërave janë krijuar posaçërisht për lojëra. Për shkak të kërkesës së madhe, NETGEAR lëshoi ​​​​XR500 vetëm për komunitetin e lojërave. Kur jeni duke luajtur vetëm lojëra, Netgear nighthawk garanton ping të ulët dhe shpejtësi të larta të transferimit të të dhënave. Dhe kështu ruteri me bandë të dyfishtë është i pajtueshëm me AT&T Uverse.

Për fillestarët, ruteri me valë mundësohet nga një procesor me dy bërthama 1,7 GHz që drejton në mënyrë efikase të dhënat përmes katër porteve të tij Gigabit Ethernet. Si rezultat, mund të arrijë 2,6 Gigabit për sekondë në të gjitha portat Ethernet pa u munduar.

Ju mund të lidheni me serverët dhe lojtarët më të afërt me ndihmën e "Geo Filtering", duke ju lejuar të përgjigjeni shpejt. Ju gjithashtu mund të
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.