A është standardizuar cilësia Wi-Fi në zinxhirin e Starbucks të Britanisë?

A është standardizuar cilësia Wi-Fi në zinxhirin e Starbucks të Britanisë?
Philip Lawrence

Sa shpesh e gjeni veten të mallëngjyer për kafe gjatë punës suaj të rregullt?

Shiko gjithashtu: Rregullim: Serveri DNS nuk përgjigjet në Windows 10

Shanset janë që të shpenzoni pak kohë duke u ndalur në atë dëshirë të madhe. Tani, çka nëse mund të shijoni një filxhan të këndshëm të nxehtë ndërsa përfundoni disa nga detyrat tuaja të rëndësishme? Për njerëzit që kërkojnë të përfundojnë detyrat e pavarura, kafenetë me Wi-Fi falas kanë rezultuar të jenë vende ideale për të punuar dhe për të shijuar pijen e tyre të nxehtë.

Nëse gjithçka duket shumë mirë deri në këtë pikë, me Wi-Fi falas dhe kafeneja e famshme e kafesë Starbucks, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh përpara se të dilni për të përfunduar punën tuaj. Ajo që shumica e njerëzve duan të dinë është për cilësinë e Wi-Fi të disponueshëm dhe duhet të jeni të vetëdijshëm se kjo mund t'ju zhgënjejë. Starbucks me siguri e di se si t'i tërheqë klientët që t'i bëjnë ata të shoqërohen me pijet e tyre.

Për të demonstruar zhgënjimet e mundshme që mund të ndjeni, le të shkojmë te zinxhiri i kafeneve të Starbuck në MB, ku aplikacioni Rotten Wi-Fi përdoruesit kanë testuar shpejtësinë. Rezultatet e testit rezultojnë se shërbimeve Wi-Fi me siguri u mungonte standardizimi.

Kafeneja Starbucks që krenohet me Wi-Fi më të shpejtë ka regjistruar një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 39,25 MBPS. Ky zinxhir në 566 Chiswick High Road Building 5. Për testimin që është bërë në pjesën tjetër të pikave, shpejtësia mesatare e shkarkimit ka qenë në intervalin midis MBPS dhe 2.4MBPS.

Shiko gjithashtu: 5 kartat më të mira WiFi të laptopëve - cila është më e mira për ju?

Nuk mund të mohohet që Wi-Fi falas bëhet një mjet marketingu për kompaninë pasi njerëzit natyrisht priren të porosisin një pije tjetër kur qëndrojnë për një orë ose më shumë. Ajo që bën që kjo të jetë më pak tërheqëse është se shërbimet Wi-Fi nuk kanë standardizimin që ndihmon për të ditur se sa produktive do të jetë koha në kafene. Ky ishte shqetësimi kryesor që rezultoi nga përdoruesit që kanë testuar vendndodhjen e ndryshme të Starbucks Wi-Fi në të gjithë vendin.

Ky fakt ka shumë rëndësi, veçanërisht pasi ka të bëjë me një markë kaq të njohur që konsiderohet një nga zinxhirët më të klasit dhe më të njohur në Britani. Mungesa e cilësisë së Wi-Fi-së falas e zvogëlon vlerën ose përvojën.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.