Aplikacionet më të mira Wifi për iPhone

Aplikacionet më të mira Wifi për iPhone
Philip Lawrence

A po kërkoni aplikacione wi fi për iPhone? Epo, atëherë ju jeni me fat sepse mund të përdorni shumë aplikacione për të analizuar lidhjen wi-fi në pajisjet Apple.

Me këto aplikacione, pajisja juaj nuk do të jetë kurrë jashtë një lidhjeje të qëndrueshme interneti. Në postimin e mëposhtëm, kemi diskutuar disa nga aplikacionet më të mira, duke përfshirë aplikacionet wi-fi për iPhone dhe pajisje të tjera Apple.

Cilat janë aplikacionet më të mira për iPhone?

Në këtë epokë moderne të aplikacioneve, një pajisje është komplekse për çdo përdorim nëse nuk ka shumë aplikacione. Përfitimi më domethënës i këtyre aplikacioneve është se ato kanë thjeshtuar detyrat e përditshme, kështu që janë bërë pjesë e vazhdueshme e jetës sonë.

Në vijim janë disa aplikacione që duhet t'i keni në iPhone:

Libby

Libby është një ëndërr e realizuar për çdo lexues të zjarrtë. Ky aplikacion i lejon lexuesit të huazojnë libra elektronikë, audiolibra nga biblioteka falas.

Kalimi i fundit

Nëse humbni dhe harroni fjalëkalimet e tyre shpejt, me siguri do t'ju pëlqejë ky aplikacion. Last Pass është një aplikacion për menaxhimin e fjalëkalimeve dhe mban gjurmët e fjalëkalimeve tuaja për të gjitha llogaritë tuaja. Me këtë aplikacion, do të çliroheni nga telashet e futjes dhe shtypjes manuale të fjalëkalimeve.

Versioni bazë i këtij aplikacioni disponohet falas në App Store dhe versioni premium i tij kushton 3$ në muaj.

Tweet Bot

Konsumatorët e ndërgjegjshëm të mediave sociale më në fund mund të marrin shumë-kishte nevojë për shkëputje nga rrjetet sociale me Tweet Bot. Algoritmet e këtij aplikacioni janë programuar për të filtruar tweet-et e parëndësishme për t'ju treguar tweet-et e njerëzve që ndiqni.

Shiko gjithashtu: iPhone funksionon vetëm me Wi-Fi - Rregullim i lehtë për problemin që nuk funksionon të dhënat celulare

Përveç kësaj, ky aplikacion siguron që të mos jeni të postuar me reklama ose postime të promovuara. Ju mund ta merrni këtë aplikacion për 4,99 dollarë nga App Store i Apple.

Dhoma e errët

Dhoma e errët është një program i dobishëm për përdoruesit që duan të përfitojnë plotësisht nga kamera me cilësi të lartë të iPhone. Ky aplikacion i lejon përdoruesit të rregullojnë pamjen e fotografive të tyre me veçoritë e tij të avancuara të redaktimit. Më e rëndësishmja, softueri i tij mbështet fotot RAW dhe ProRAW.

Një veçori e dobishme e këtij aplikacioni është se ju lejon të modifikoni fotot në masë dhe në grupe. Ky aplikacion është falas dhe përdoruesit mund të marrin veçori shtesë me abonimin e tij mujor.

Otter

Otter është një aplikacion i veçantë që transkripton shënimet zanore për përdoruesit dhe ruan transkriptimet në iCloud. Me këtë aplikacion, regjistrimi dhe transkriptimi i detajeve të leksioneve dhe takimeve është bërë një detyrë pa probleme.

Versioni falas i këtij aplikacioni ju lejon të regjistroni 40 minuta me një lëvizje dhe 600 minuta në muaj. Versioni i tij premium është i disponueshëm në App Store për 9,99 dollarë.

Cilat janë aplikacionet më të mira për analizimin e Wi-Fi për iPhone?

Mjetet e analizës Wi-Fi janë një domosdoshmëri për çdo pajisje, pasi ato i lejojnë përdoruesit të kontrollojnë dhe të kuptojnë performancën e lidhjeve Wi-Fi.

Kuptueshme, lidhjet wifi marrintë mbipopulluara me trafik kur shumë pajisje i përdorin ato. Për fat të mirë me aplikacionet e analizës Wi-Fi, ju mund të kërkoni kanalin më të mirë të Wi-Fi pa trafik për rrjetin tuaj.

Në vijim janë disa nga aplikacionet më të mira të analizës wifi për iPhone:

Network Analyzer

Një analizues rrjeti është një aplikacion që u jep përdoruesve një pamje tërësore rreth lidhjes së tyre Wi-Fi. Ky aplikacion inteligjent i udhëzon përdoruesit të rregullojnë probleme të shumta të rrjetit, duke përfshirë fuqinë e dobët të sinjalit, rëniet e shpeshta të lidhjes.

Skaneri Wi-Fi i instaluar në këtë aplikacion ndiqet shpejt në pajisjet e rrjetit përreth. Analizuesi i rrjetit kryen gjithashtu një kërkim DNS dhe kontrollon shpejtësinë e ngarkimit dhe shkarkimit. Ky aplikacion është i pajtueshëm me iPhone, iPad dhe iPod touch.

Fing

Fing është një nga aplikacionet më miqësore për përdoruesit, i cili skanon dhe analizon cilësimet e rrjetit wi-fi për pajisje të ndryshme.

Ky aplikacion është i përputhshëm me iPhone, iPad dhe iPod touch. Softueri i Fing përmban aftësi moderne të analizës, kontrollues të lidhjes me internetin, skaner portash, skaner nën-rrjeti dhe mjete për zbulimin e ndërhyrësve në rrjet.

Pas shumë përditësimeve, ky aplikacion tani mbështet pajisjet iOS që punojnë me iOS 9.0 ose versionet më të reja dhe ofrohet falas në dyqanin e aplikacioneve të Apple.

Shiko gjithashtu: Si të rregulloni: Karikuesi me valë Samsung nuk funksionon?

Scany

Scany është një aplikacion i shkëlqyeshëm për t'u çiftuar me iPhone, iPad dhe iPod për të kontrolluar dhe analizuar një lidhje Wi-Fi. Ky aplikacion identifikon shpejtlidhjet e rrjetit përreth dhe pajisjet e lidhura gjithashtu. Përveç kësaj, ai gjithashtu përbëhet nga një skaner porti i shpejtë dhe një monitor gjurmues i rrjetit.

Përdoruesit mund ta blejnë këtë aplikacion nga App Store dhe aktualisht është i pajtueshëm me të gjitha pajisjet e reja iOS.

Përfundim

Çdo përdorues i iPhone dëshiron të ketë përvojën më të mirë me pajisjen e tij. Kjo është arsyeja pse aplikacionet celulare janë një domosdoshmëri, sepse ato kanë funksione të thjeshtuara celulare për përdoruesit.

Ne ju rekomandojmë që të shkarkoni dhe merrni aplikacionet e përmendura më lart, sepse këto aplikacione wifi do të sigurojnë që të merrni asgjë tjetër veçse më të mirën nga pajisjen tuaj.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.