Gjithçka rreth Cox Wifi

Gjithçka rreth Cox Wifi
Philip Lawrence

Të gjithë e duam internetin. Është mjeti më i fuqishëm i krijuar ndonjëherë nga njerëzimi. Ajo ka ndryshuar jetën tonë përgjithmonë. Por interneti nuk është gjithmonë i aksesueshëm për të gjithë. Cox Internet ofron një mënyrë për t'u lidhur me internetin në shtëpi ose në punë. Por si mund të hyni në Cox Internet nëse jeni larg shtëpisë?

A jeni zhvendosur kohët e fundit në një apartament të ri ose vendbanim të ri shkolle dhe tani po shikoni miqtë tuaj të lidhen me internetin ndërsa ju jeni ulur atje pa asnjë mënyrë për të hyni?

Ose ndoshta jeni në shtëpi dhe pyesni veten se si të lidheni me Cox Wifi që të mund të shfletoni ueb, të transmetoni video apo edhe të luani lojëra. Nëse kjo tingëllon si diçka që po ndodh aktualisht në jetën tuaj, atëherë mund të dëshironi të lexoni këtë artikull për këshilla rreth lidhjes me rrjetin WiFi Cox.

Merrni WiFi panoramik për shtëpinë tuaj

Cox Wifi është një lidhje WiFi e ofruar nga kompania Cox Communications. Ky është një shërbim me pagesë, por është i disponueshëm pothuajse kudo me shërbimin e internetit të Cox. Kjo do të thotë që nëse jetoni në një kompleks apartamentesh ose në kampus kolegji, mund të merrni ende internet të shpejtë duke përdorur rrjetin Cox WiFi.

Porta Panoramic WiFi ka dy pajisje - një modem dhe një ruter. Panoramic e bën të lehtë për këdo në çdo nivel të njohurive teknike të hyjë në internet. Ju nuk keni nevojë për një diplomë IT ose vite përvojë; ju duhet vetëm një pajisje e lidhur me internetin. Panoramike ështëpjesë e një marrëveshjeje 12-mujore. Detajet e plota të shërbimit të internetit Cox mund të gjenden në faqen e tyre të internetit.

Shiko gjithashtu: Gjithçka rreth konfigurimit të zgjeruesit të diapazonit WiFi Carantee

Çfarë është aplikacioni Cox Panoramic WiFi?

Aplikacioni Cox Panoramic WiFi është një aplikacion miqësor për përdoruesit për smartphone që mund të menaxhojë lehtësisht portën tuaj dhe rrjetin e internetit në shtëpi.

Pas shkarkimit, mund të identifikoheni në aplikacion duke përdorur ID-në tuaj të përdoruesit të Cox dhe fjalëkalimin. Nëse nuk keni një llogari, do t'ju duhet të regjistroheni në faqen e internetit të Cox, megjithëse duhet ta keni një tashmë si klient rezidencial i Cox. Nëse nuk jeni të sigurt se cila është ID-ja dhe fjalëkalimi juaj i përdoruesit, mund të kontaktoni gjithmonë mbështetjen e Cox për të kontrolluar.

A ia vlen WiFi Panoramic Cox?

Ia vlen të merret në konsideratë Cox Panoramic Wireless për lidhje më të mirë rreth shtëpisë pa probleme me rrjetin. Mbani mend, me grupet e tyre me valë, sinjali juaj me valë do të përmirësohet pa kosto duke ofruar plane me parapagesë.

Cox Internet ka bashkëpunuar me Panoramic Wifi për t'u ofruar klientëve të tij një mënyrë të re për t'u lidhur me Cox WiFi. Është një WiFi i ri që ofron mbulim në një rreze 360 ​​gradë, duke ju lejuar të lidheni me internetin me valë nga çdo drejtim. Tani mund të shihni miqtë dhe kolegët tuaj nga të gjitha anët e dhomës, duke e bërë më të lehtë takimin për një takim ose për të kapur një lojë ping pong.

Me Wi-Fi panoramik Cox, do të keni shpejtësi shkarkimi deri në 100 herë më të larta se lidhjet standarde të internetit me brez të gjerë në disazona, të cilat mund të bëjnë të gjithë ndryshimin kur shkarkoni një skedar të madh. Një arsye tjetër që ky shërbim mund t'ia vlejë është nëse shumë pajisje përdorin të njëjtën lidhje në të njëjtën kohë (d.m.th., 4 anëtarë të familjes që jetojnë në një shtëpi).

më shumë se thjesht internet me shpejtësi të lartë; është qetësi shpirtërore dhe siguri për familjen tuaj.

Mesoni pajisjet që e bëjnë Cox WiFi të funksionojë me shpejtësi. Kur blini një Internet Cox me WiFi panoramik, ju merrni shpejtësinë e kërkuar për të shfletuar transmetimin ose për të punuar në shtëpi.

WiFi panoramik ofron qasje të lehtë dhe të përballueshme për të gjithë në familjen tuaj, duke përfshirë aksesin në internet dhe një mënyrë të shpejtë për të luajtur lojra online. Shijoni lidhje të shpejtë dhe të sigurt në shtëpi me portat panoramike WiFi dhe podat opsionale. Përveç kësaj, Siguria e avancuar përfshin veçori sigurie që sigurojnë që të gjitha pajisjet WiFi janë të lidhura me një rrjet.

Cox Panoramic WiFi Gateway

Nëse jeni si shumica e njerëzve, shtëpia juaj është ndoshta vetëm një shumë i vogël për të akomoduar të gjitha pajisjet dhe pajisjet tuaja. Por me një sistem WiFi panoramik, ju mund të lidhni gjithçka në shtëpinë tuaj pa u shqetësuar për humbjen ose ndërhyrjen e sinjalit. Plus, me sistemet panoramike WiFi, ju mund të shijoni një lidhje më të qëndrueshme dhe më të besueshme se ruterët tradicionalë.

Porta panoramike WiFi kombinon një modem dhe një ruter. Përfitoni shpejt mbulim me valë me një sërë pajisjesh me valë që mund t'ju ndihmojnë të kurseni kohë. Është një ruter ndihmës që mund të konfigurohet me një modem dhe ruter. Nuk mendoj se ka asgjë më shumë që më duhet.

Një router me bandë më të zgjuar WiFi zgjedh automatikisht më efikasinfrekuenca për t'ju siguruar gjerësinë e brezit të nevojshëm. Për më tepër, Gateway ka të instaluara paraprakisht pikat e nxehta Cox që ju lejojnë të përdorni fjalëkalime të ndryshme për aksesin WiFi të mysafirëve dhe të kontrolloni çdo përdorues në rrjetin tuaj. Shto zgjeruesit Wi-Fi Cox për të përmirësuar mbulimin Wi-Fi në të gjithë shtëpinë dhe për të zvogëluar zonat e vdekura me valë.

Cox Panoramic WiFi Pods

Së bashku me ofrimin e ruterave dhe modemëve të kombinuar në gamën e tyre të portave panoramike WiFi , marka ofron gjithashtu pajisje panoramike WiFi, një sërë përforcuesish sinjali të krijuar për të punuar me portën për të rritur sinjalin rreth shtëpisë tuaj.

Këto janë shumë të dobishme për këdo që vuan nga pika të vdekura, duhet të transmetojë Sinjali WiFi rreth pengesave të tilla si mure të trasha betoni, ose ka një shtëpi të madhe që thjesht nuk mund të mbulohet me një modem ose ruter të vetëm. Në këtë rast, mund të konfiguroni një rrjet me pods WiFi për të rritur sinjalin rreth hapësirës suaj për shërbimin e internetit pa gabime në të gjithë shtëpinë tuaj.

Planet e internetit të Cox & Çmimet: Më shumë shpejtësi për më shumë vlerë

Cox është një ofrues shërbimi interneti me valë që ofron shërbime në mbarë botën. Cox Internet është një ofrues shërbimi i internetit me valë që ofron shërbime të ndryshme interneti për shtëpi, biznes dhe celular.

Mund të përshtatet çdo madhësi shtëpie ose stili jetese. Produkti është 100% i besueshëm dhe ju kënaq plotësisht me shërbimin e tij. Në fakt, plani Cox Internet fillon me10 Mbps dhe përfundon i madh me Gigablast, i cili ju merr mendjen me lidhjet më të fundit. Çdo kategori shpejtësie mund të personalizohet sipas nevojave të çdo përdoruesi. Imagjinoni të jetoni pa një tampon. Lojëra pa vonesë. Surfing pa pritje. Ju nuk keni nevojë për shpejtësi të ngadalta të lidhjes ose shpejtësi të ngadalta të shkarkimit. Nuk shkakton vonesa ose vonesa; nuk ka asgjë për të pritur apo për të prishur! Shpejtësia është e shkëlqyer, por e shkurtra është më mirë. Pas periudhës së promovimit, zbatohet tarifa mesatare.

Rreth aplikacionit

Aplikacioni panoramik Wi-Fi mbështet rrjetet me valë CGM4141 dhe TG162. Ky telefon panoramik wifi ju lejon të kontrolloni rrjetin tuaj pa tel siç nuk e keni pasur kurrë. Ky aplikacion i përmirësuar Wi-Fi në shtëpi nga Cox ju ofron një kontakt personal. Ju keni një aplikacion të thjeshtë për të menaxhuar Wi-Fi dhe për të parë të gjitha llojet e gjerësisë së brezit.

Menaxhimi i familjes suaj mund të bëhet duke vendosur profile, duke hequr wifi nga darkat dhe duke e bërë më të lehtë zgjidhjen e problemeve. Aplikacioni panoramik Wifi do të kërkojë instalimin e pods panoramike Wifi.

Shpejtësia e internetit, planet dhe përdorimi sipas vendndodhjes

Cox Communications i ofron përdoruesit opsione me brez të gjerë me cilësi të lartë dhe me shpejtësi të lartë. Nuk ka asnjë shërbim interneti Cox Broadband. Çdo paketë ka një shkallë individuale shpejtësie që i lejon përdoruesit të zgjedhin një paketë që i përshtatet më mirë nevojave të tyre dhe ta zgjedhin atë për shtëpinë e tyre.

Prandaj kjo paketë interneti mund të ndryshojë jashtëzakonisht nga vendi në vend: Coxofron shërbim të internetit me shpejtësi të lartë në disa zona, por mund të mos jetë i disponueshëm në vende të tjera.

Cox GIGABLAST* Planet e Internetit

Gjerësia e pabesueshme e brezit 1 Ghz ju lejon të shfletoni, shikoni, luani, shpërndani dhe transmetim pa ndërprerje. Merrni një sistem aksesi në internet pa tel. Luaj lojra pa vonesë ose pa akses në internet. Transmetoni filma HD pa vonesë ose ndani një skedar të madh me ritme të larta. Lidhu me 10+ pajisje njëkohësisht dhe argëtohu në Cox GIGABLAST! Sistemi me valë Giabella përfshin diapazon të madh të zgjeruar për të mbuluar çdo dhomë të çdo shtëpie.

INTERNETI GIGABLAST + TV I PREFERUAR + ZËRI I PREFERUAR

27,99$/ muaj. 12 muaj. 1 vit. vcc.com Agrar. Imagjinoni jetën pa komunikim apo argëtim. Më duket tepër frustruese. Interneti është bërë burimi qendror i mediave moderne dhe argëtimit.

Të gjitha zyrat kanë një lidhje interneti me brez të gjerë. Është një domosdoshmëri e përditshme e biznesit ku një organizatë moderne mbështetet për të transferuar skedarë në një sistem tjetër. Online dhe telekonferenca ndihmojnë bizneset e vogla të përshpejtojnë vendimmarrjen. Interneti me shpejtësi të lartë nuk është i nevojshëm për asnjë punë. Do të ketë nevojë për shkallëzim, shpejtësi dhe siguri.

Shpejtësia e lartë nga muri në mur

A ka një pronë të madhe? A nuk ka ndonjë problem me muret? nuk jam i sigurt pse. WiFi panoramik ofron shpejtësi të jashtëzakonshme. Sido që të jetë vendndodhja, shpejtësia e rrufesë është atjepër ta mbajtur telefonin të funksionojë pa probleme. Shpejt. Ju jeni këtu.

Kontrolli total i rrjetit

Kontrollimi i të gjitha pajisjeve të lidhura. Menaxhoni rrjetin Wi-Fi në shtëpi duke përdorur Cox Connect. Vendosni kufijtë dhe aktivizoni një pajisje rrjeti në një modalitet të sigurt. Ju keni autoritetin!

Nuk ka zona të vdekura

Mos harroni lidhjen tuaj të internetit Cox. Gjeni internetin flakërues nga çdo vend. Wifi panoramik është një mënyrë e thjeshtë për të qëndruar i lidhur. Qëndroni gjithmonë të lidhur.

Ekspertët e instalimit

Mos humbisni asnjë moment. Mbani në kontakt. Instaloni një rrjet shumë efikas duke përdorur teknikë ekspertë. Komoditete pranë jush!

Paketat e Internetit Cox: Internet i shpejtë i besueshëm për të gjithë

Paketa e Internetit Cox ofron gjithçka që ju nevojitet. Do të ketë ose një surfist amator ose një lojtar profesionist. Të gjithë njerëzit kanë një zgjedhje. Prisni më shumë nga Cox Internet.

Të gjitha gjërat e mira mund të blihen së bashku. Kombinoni shërbimet tuaja të internetit me Cox dhe shijoni më shumë kursime. Web TV dhe telefon në një paketë kompakte. Kursime të mëdha me Cox Internet Bundle.

Shërbimi i Internetit Cox: Një hap më lart!

Shpejtësia dhe besueshmëria nuk bëjnë asgjë për mua. Prisni diçka më shumë nga plani juaj Cox. Cox ofron paketa që ofrojnë akses në internet me një tarifë të sigurt. Të gjitha abonimet tona janë falas.

Planet e të dhënave për qasje në internet me shpejtësi të lartë nga Verizon

Cox është një ofrues shërbimi interneti (ISP) që ofron njëshumëllojshmëri e paketave rezidenciale të internetit me shpejtësi të lartë dhe një paketë vetëm për internet. Për më tepër, Cox Wifi është një shërbim interneti me valë që i lejon klientët të lidhen me rrjetin e Cox.

*Tarifat aktuale mund të ndryshojnë** Oferta është e vlefshme në zonat e zgjedhura. Të gjithë klientët që janë abonuar para orës 18:00. në datat 9 – 26 korrik 2017 merrni plane të dhënash të pakufizuara falas.

Si të lidheni me Cox WiFi

Ne jetojmë në një botë ku teknologjia është gjithmonë në lëvizje, kështu që nuk e dini kurrë se kur interneti juaj shërbimi mund të fiket ose bateria e smartfonit mund të shuhet. Kjo është arsyeja pse është thelbësore të jesh i lidhur në çdo kohë—dhe është e lehtë me Cox Wi-Fi! Me një pikë kyçe Wi-Fi Cox, nuk jeni kurrë më shumë se 100 jard larg një lidhjeje me valë për pajisjet tuaja të lidhura si telefonat inteligjentë, tabletët, laptopët etj.

A po kërkoni një mënyrë të thjeshtë për të hyrë Cox WiFi dhe lidheni nga kudo? Më pas prekni Wi-Fi për ta fikur.

Shënim: Cilësimet & menutë mund të ndryshojnë nga prodhuesi në versionin e aplikacionit. Konsultohuni me manualin e pronarit të pajisjes për detaje. Prekni kërkimin në një rrjet specifik. Prekni emrin e rrjetit për të parë SSID-të e disponueshme. Ju lutemi jepni një fjalëkalim për sistemin tuaj kompjuterik. Po lidhet.

Cox mund t'ju ofrojë disa lloje ruterash dhe pajisjesh WiFi për t'ju ofruar shërbimin e internetit që ju nevojitet. Cox ka gjithashtu një ruter të fuqishëm me bandë të dyfishtë me një zgjatues të integruar WiFi që mund të përdoretshtëpinë tuaj për t'ju dhënë mbulim më të mirë WiFi.

Ka shumë mënyra për t'u lidhur me internetin nga kudo. Disa nga metodat më të zakonshme janë përdorimi i një plani të dhënash celulare, një pajisje hotspot dhe një modem kabllor. Megjithatë, ekzistojnë mënyra të tjera më të lira dhe më të përballueshme për të hyrë në internet. Cox WiFi është një nga këto metoda.

Ja se si të lidhni një pajisje me rrjetin tuaj shtëpiak Cox:

Për pajisjet Android:

 1. Shko te menyja e cilësimeve në pajisjen tuaj
 2. Zgjidhni Wi-Fi ose wireless & cilësimet e rrjeteve dhe sigurohuni që kjo të jetë e aktivizuar
 3. Duhet të shihni listën e rrjeteve të disponueshme
 4. Kërkoni rrjetin tuaj të shtëpisë Cox. Nëse nuk është në listë, klikoni në "skanim" për të skanuar për rrjete në zonën tuaj.
 5. Zgjidhni rrjetin tuaj të internetit Cox dhe futni fjalëkalimin. Nëse ruteri juaj është i ri, mund të gjeni emrin dhe fjalëkalimin e paracaktuar të rrjetit në etiketën në fund të ruterit.
 6. Tani duhet të jeni lidhur!
 7. Shënim: mund të ndryshoni gjithashtu emri i rrjetit dhe fjalëkalimi duke përdorur aplikacionin Cox Panoramic Gateway WiFi.

Për pajisjet iOS:

 1. Trokitni te cilësimet
 2. Zgjidhni Wi-Fi. Nëse është i fikur, ndizeni duke shtypur butonin rrëshqitës.
 3. Zgjidhni rrjetin tuaj të internetit Cox nga lista e rrjeteve të disponueshme dhe futni fjalëkalimin. Nëse ruteri juaj është i ri, mund të gjeni emrin dhe fjalëkalimin e paracaktuar të rrjetit në etiketën në fund të ruterit.
 4. Duhet tëtani lidhuni!

Sa kushton një ruter WiFi Cox?

Cox ofron një shumëllojshmëri nivelesh interneti Cox, prandaj sigurohuni që të merrni atë të duhurin për shtëpinë ose biznesin tuaj.

Cox ngarkon tarifat e sakta për ofruesit e shërbimeve të internetit si shumë ofrues të tjerë. Një modem pa tel me një bandë, për shembull, kushton 6,99 dollarë në javë për t'u marrë me qira, ndërsa blerja e një celulari me valë kushton 19,99 dollarë.

Shiko gjithashtu: Të mirat dhe të këqijat e thirrjeve Wi-Fi - Gjithçka që duhet të dini

Ruterët WiFi Cox janë zgjidhje të përshtatshme interneti në shtëpi për bizneset e vogla, konsumatorët dhe familjet. Routerët WiFi Cox janë në dispozicion në paketa të ndryshme që variojnë nga 10 dollarë në muaj deri në 100 dollarë në muaj. Mund të marrësh gjithashtu me qira një ruter Cox për 13 dollarë/muaj si pjesë e shërbimeve Cox.

Pyetjet e shpeshta të shërbimit të internetit Cox

Sa i shpejtë është Cox WiFi?

Nëse konfiguroni një rrjet WiFi në shtëpi me Cox, shpejtësitë e internetit që mund të prisni të mbështeten në një sërë faktorësh, duke përfshirë planin që zgjidhni, por edhe vendndodhjen tuaj dhe dizajnin e shtëpisë tuaj.

Planet e Cox Internet premtojnë shpejtësi midis 100 Mbps dhe 1 Gbps, me planet që ofrojnë shpejtësi më të shpejta duke qenë më të shtrenjta.

Sa kushton WiFi më i mirë Cox?

Ekziston një sërë nivelesh interneti të Cox që variojnë nga 49,99 dollarë në muaj deri në 99,99 dollarë në muaj. Më e shtrenjta nga planet e internetit të Cox është Gigablast dhe shërbimi përfundimtar, i cili ofron deri në 1 Gbps në shpejtësi shkarkimi, më të shpejta se shpejtësitë tipike 5G.

Ky plan interneti do t'ju kushtojë 99,99 dollarë në muaj pasi
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.