Gjithçka rreth konfigurimit të zgjeruesit të diapazonit WiFi Carantee

Gjithçka rreth konfigurimit të zgjeruesit të diapazonit WiFi Carantee
Philip Lawrence

Doni të eliminoni zonat e vdekura në shtëpinë tuaj? Më pas, ne kemi një lajm të shkëlqyeshëm nëse nuk dëshironi të shpenzoni një shumë të madhe për përmirësimin e lidhjes së internetit për shfletim dhe transmetim.

Zgjeruesi i diapazonit Wifi Carantee është një shpëtimtar për zgjerimin e mbulimit Wifi pa kompromentuar shpejtësia dhe performanca me valë. Ky udhëzues ju mëson gjithçka rreth konfigurimit të gamës Carantee Wifi. Gjithashtu, do të gjeni teknikat e zgjidhjes së problemeve nëse zgjeruesi Wifi nuk lidhet me ruterin.

Shiko gjithashtu: Si funksionon Wifi portativ?

Zgjeruesi i diapazonit Wifi Carantee 1200Mbps

Para se të diskutoni se si të konfiguroni përsëritësin e sinjalit me valë Carantee 1200Mbps , le të kuptojmë se si funksionon një zgjerues.

Një zgjatës i rrezes Wifi shërben si një urë për të përsëritur ose zgjeruar mbulimin e sinjalit me valë të ruterit ekzistues të rrjetit me valë për të eliminuar zonat e vdekura. Këto pika mund të jenë thellë brenda dhomës, në katin e sipërm ose në bodrum me çdo mbulim të besueshëm Wi-Fi.

Idealisht, ju vendosni zgjeruesin e rrezes Wifi në mes të rrugës ndërmjet ruterit me valë dhe pikës së vdekur Wi-Fi. Në këtë mënyrë, përsëritësi i sinjalit me valë 1200 Mbps merr sinjalet nga ruteri dhe i ritransmeton në zonën me mbulim të dobët Wi-Fi.

Megjithatë, fuqia e sinjalit me valë dobësohet në mënyrë dramatike nëse vendosni zgjeruesin e rrezes Wi-Fi larg ruterit. Prandaj, zgjeruesi Wifi nuk do të jetë në gjendje t'i shërbejë qëllimit të zgjerimit të Wifimbulimi.

Zgjeruesi i diapazonit Wifi Carantee 1200 Mbps është një pajisje e jashtëzakonshme që zgjeron mbulimin ekzistues Wifi brenda shtëpisë tuaj. Ky zgjerues i madh i diapazonit Wi-Fi ofron një shpejtësi transmetimi Wi-Fi prej 1200 Mbps për të transferuar skedarë të mëdhenj dixhitalë dhe për të përmirësuar transmetimin tuaj të videos HD dhe përvojën e lojërave në internet.

Një nga arsyet më të rëndësishme pas përdorimit të zgjeruesit të gamës Wifi Carantee është pajtueshmëri universale me pothuajse të gjitha pajisjet, si televizorët inteligjentë, laptopët, platformat celulare Android, laptopët dhe tabletët.

Shiko gjithashtu: Si të konfiguroni Raspberry Pi Wifi me një IP statike

Në mënyrë të ngjashme, përforcuesi i përsëritësit të sinjalit me valë 1200 Mbps funksionon në mënyrë të përsosur me ruterin dhe portat që mbështesin 802.11 a/n /g/ac/b standardet me valë.

Veçoritë

Zgjeruesi i diapazonit Wifi Carantee 1200 Mbps mbështet brezat me frekuencë të dyfishtë, 2,4 GHz dhe 5 GHz. Mund të përdorni gjerësinë e brezit 5,8 GHz për transmetim video HD pa bufer dhe lojëra në internet pa vonesa. Përveç kësaj, zgjeruesi Wifi ofron deri në 300 shpejtësi për 2,4 GHz dhe 867 Mbps për një brez pa tel 5 GHz, gjë që është e shkëlqyer.

Zgjeruesi i diapazonit Wifi Carantee përmban një kuti të bardhë drejtkëndore të hijshme dhe elegante që mund ta lidhni në çdo prizë.

Do të gjeni katër antena të rregullueshme 360 ​​me mbulim të plotë falë rrotullimit 180 gradë. Për më tepër, antena e jashtme e gjithanshme 5dBi me fitim të lartë garanton depërtimin e sinjalit përmes murit për të siguruar një Wi-Fi të qëndrueshëmlidhje. Prandaj, rregullimi i këtyre antenave të jashtme mund të sigurojë mbulim të plotë të sinjalit Wi-Fi 360 gradë deri në 1292 metra katrorë.

Dy vrimat ftohëse në anët sigurojnë shpërndarje maksimale të nxehtësisë dhe performancë dhe jetëgjatësi të qetë të zgjatuesit Wi-Fi.

Falë portës Gigabit Ethernet, mund të lidhni pajisjet e Ethernet me tela, si TV Smart, konsolën e lojërave dhe kompjuterin, me përforcuesin e sinjalit me valë. Gjithashtu, mund të përdorni një lidhje rrjeti me tela midis përforcuesit të përsëritësit të sinjalit me valë dhe ruterit.

Mënyrat

Mund të përdorni zgjeruesin e fuqishëm të diapazonit Wifi nga Carantee në dy mënyrat e mëposhtme:

 • Modaliteti rele ju lejon të zgjeroni sinjalin Wi-Fi të ruterit me valë.
 • Modaliteti AP lidhet me pajisje të shumta celulare për të ndarë një SSID të rrjetit me valë.

Procesi i konfigurimit të zgjeruesit Wifi Carantee

Zgjeruesi i diapazonit Carantee Wifi 1200 Mbps ofron funksione plug-and-play. Për shembull, mund të përdorni butonin WPS në zgjatuesin për t'u lidhur me të njëjtin rrjet me valë. Përndryshe, mund të vizitoni faqen e internetit për të lidhur zgjeruesin me ruterin me valë.

Përdorimi i butonit WPS

Butoni i konfigurimit të mbrojtur Wifi (WPS) lehtëson lidhjen me valë midis një ruteri dhe çdo pa tel tjetër pajisja, e cila në rastin tonë është zgjeruesi Carantee Wifi 1200 Mbps.

Në përgjithësi, WPS është një rrjet standard sigurie protokolli qëfunksionet në ruterët që mbështesin aksesin e mbrojtur të Wifi (WPA) standardin personal të sigurisë së rrjetit ose WPA2.

 • Së pari, vendosni zgjeruesin e rrezes Wifi më afër ruterit të internetit me valë.
 • Lidheni zgjatuesin në një prizë elektrike dhe ndizeni atë.
 • Së pari duhet të shtypni dhe lëshoni butonin WPS për të lidhur zgjatuesin me ruterin.
 • Më pas, shtypni butonin WPS në zgjatuesin e diapazonit Carantee 1200 Mbps me valë brenda një minute.
 • Procesi është automatik pasi zgjeruesi kërkon dhe lidhet me rrjetin ekzistues pa tel pa kërkuar një fjalëkalim.

Duke përdorur faqen e internetit

Ju mund të hapë faqen e internetit në një pajisje celulare, kompjuter ose laptop për të konfiguruar zgjeruesin Carantee Wifi 1200 Mbps.

 • Së pari, futeni zgjeruesin në një prizë elektrike. Më pas, në pajisje, zgjidhni Wifi-4g-xxx/Wifi-5g-xxx për të krijuar një lidhje me valë.
 • Hapni shfletuesin e internetit dhe shkruani 192.168.11.1 për të hapur portalin e uebit të zgjerimit.
 • 7>Më pas, duhet të ndiqni udhëzimet në linjë për të lidhur zgjeruesin me rrjetin me valë.
 • Procesi i konfigurimit përfundon sapo të ndizet LED i tretë në përforcuesin e përsëritësit të sinjalit me valë.

Konfigurimi i modalitetit të përsëritësit në telefon

Mund ta lidhni sinjalin pa tel të zgjeruesit Carantee 1200 Mbps në një prizë pranë ruterit të shtëpisë. Nuk keni nevojë të përdorni një kabllo Ethernet midis ruterit të Internetit me valë AC dhe zgjeruesit.Në vend të kësaj, prisni 15 sekonda që përforcuesi i përsëritësit të sinjalit me valë të ndizet përpara se të vazhdoni në hapin tjetër.

Në platformat tuaja celulare Android iOS, mund të kërkoni për emrin e rrjetit Wifi "Wireless-AC-2.4G" ose Wireless-AC-5G.” Mund të lidheni me emrin e rrjetit pa futur fjalëkalimin sepse zgjeruesi fillimisht është i hapur.

Zakonisht, platformat celulare Android hapin automatikisht faqen e administratorit në ekranin kryesor. Megjithatë, nëse faqja nuk hapet, mund të hapni shfletuesin e internetit dhe të shkruani 192.168.100.99 në shiritin e adresave.

Këtu, mund të vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, zakonisht admin, në shkronja të vogla. Pasi të hyni në portalin e menaxhimit të uebit, do të gjeni opsione të ndryshme në ekran, të tilla si:

 • Modaliteti i përsëritësit Wifi
 • Modaliteti AP
 • Cilësimet Wifi
 • Modaliteti i ruterit

Pasi të zgjidhni modalitetin e përsëritësit Wifi, zgjeruesi i rrezes Carantee 1200 Mbps me valë skanon automatikisht rrjetet ekzistuese Wifi. Këtu, mund të zgjidhni rrjetin Wifi, sinjalet e të cilit dëshironi të përsërisni.

Në anën tjetër, nëse rrjeti juaj ekzistues me valë është i fshehur, mund të lundroni te konfigurimi manual për të futur detajet e rrjetit me valë.

Tjetra, duhet të futni me kujdes fjalëkalimin dhe të zgjidhni Next. Pas kësaj, varet tërësisht nga ju që të mbani të njëjtin emër Wifi për përsëritësin e sinjalit me valë 1200 Mbps.

Përndryshe, mund të ndryshoni emrin e zgjeruesit Wifi dhe të vendosni njëFjalëkalim krejtësisht i ri Wifi për të krijuar një emër të ri rrjeti SSID për mysafirët dhe fëmijët. Për më tepër, mund të zgjidhni gjithashtu emra të ndryshëm për brezat me frekuencë të dyfishtë 2.4G dhe 5G.

Zgjidhni OK për të përfunduar procesin e konfigurimit dhe menaxhimi i uebit mbyllet automatikisht.

Mund të kërkoni për Sinjali i zgjeruesit Wifi në telefonin inteligjent, trokitni lehtë mbi të dhe lidheni duke futur fjalëkalimin e ri.

Zgjeruesit e diapazonit Wifi nga Carantee

Mund të gjeni të disponueshëm disa zgjerues të besueshëm dhe me performancë të lartë të gamës Carantee Wifi. Me fat për ju, konfigurimi i të gjithë zgjeruesve të diapazonit Wifi mbetet i njëjtë nëpërmjet butonit WPS ose portalit të menaxhimit të uebit.

Le të shqyrtojmë shkurtimisht disa zgjerues të diapazonit Wifi Carantee më të vlerësuarat dhe veçoritë e tyre.

4> Carantee Extender 1200Mbps Wireless Signal Repeater Booster

Carantee Extender 1200Mbps Wireless Signal Repeater Booster është një zgjerues ultra i shpejtë i brezit Wi-Fi me brez të dyfishtë që ofron përputhshmëri universale me pajisje të ndryshme. Varet tërësisht nga ju që të aktivizoni përsëritësin Wifi ose modalitetin AP. Gjithashtu, mund të përdorni dy portat Ethernet për t'u lidhur me pajisjen Ethernet me tela.

Mund të përdorni butonin WPS në ruterin AC të internetit me valë dhe zgjeruesin e sinjalit me valë 1200 Mbps për të përfunduar procesin e konfigurimit në vetëm tetë sekonda. e cila është e shkëlqyer. Gjithashtu, mund të ndiqni manualin për metodën e saktë të instalimit.

Më në fund, 180Politika e kthimit të ditëve dhe mbështetja teknike gjatë gjithë jetës sigurojnë një investim të sigurt.

Zgjeruesi i diapazonit 1200 Mbps Wireless XM1203W10

Zgjeruesi i diapazonit 1200 Mbps Wireless XM1203W10 garanton mbulim të plotë të sinjalit Wi-Fi dhe lidhje me shpejtësi të lartë në 5 Hz dhe 2.4 G. teknologji me bandë të dyfishtë. Përveç kësaj, është një përsëritës i jashtëzakonshëm Wi-Fi që ofron një shpejtësi 1200 Mbps transferimi të të dhënave deri në 1292 këmbë katrore sipërfaqe.

Pavarësisht nëse dëshironi të përdorni faqen e internetit të shfletuesit 192.168.188.1 ose WPS për të konfiguruar përforcuesin Wifi, është tërësisht zgjedhja juaj.

Një nga arsyet më domethënëse për përdorimin e përforcuesit me valë 1200 Mbps është se sinjalet mund të kalojnë nëpër mure pa asnjë humbje për zgjerimin e mbulimit të sinjalit Wifi në dhomën e gjumit, dyshemetë, banjën, garazhin, bodrum, etj.

Përforcuesi i Internetit me Përsëritës WiFi 5G

Përforcuesi i Internetit me Përsëritës 5G WiFi është një përsëritës Wifi i avancuar me dy bandë, që paraqet një dizajn të shkëlqyeshëm, plug-and-play. Nuk keni nevojë për asistencë teknike për të vendosur zgjatuesin; në vend të kësaj, mund të përdorni butonin WPS për ta sinkronizuar me ruterin e internetit me valë.

Katër antenat e jashtme me fitim të lartë mbulojnë deri në 4000 metra katrorë, gjë që është e shkëlqyer. Gjithashtu, mund të lidhni deri në 35 pajisje me zgjeruesin për të transmetuar, shfletuar dhe luajtur lojëra në linjë njëkohësisht.

Zgjerimi LED ju ndihmon të kuptoni konfigurimin dhe marrjen e Wi-Fi. Për shembull, nëse LED i zgjerimit ështëjeshile, e keni vendosur zgjeruesin Wifi në një vend optimal me fuqi të mjaftueshme sinjali. Nga ana tjetër, LED i verdhë nënkupton një sinjal mesatar ndërsa e kuqja korrespondon me marrjen e dobët të sinjalit.

Do të gjeni dritat e sinjalit 2.4G dhe 5G me dy breza në zgjatuesin dhe dritën e sistemit. Duhet të dini se drita e sistemit pulson ngadalë kur zgjeruesi funksionon normalisht.

Çfarë duhet të bëni nëse Zgjeruesi i Range WiFi Carantee nuk lidhet me ruterin?

Së pari, mos u frikësoni, pasi është e zakonshme të keni një problem lidhjeje midis zgjeruesit të intervalit Carantee 1200 Mbps me valë dhe ruterit të internetit me valë. Mund të ketë disa arsye pas lidhjes së dobët, si p.sh.:

 • Cilësimet e pasakta me valë dhe të sigurisë së rrjetit nuk lejojnë që zgjeruesi Wifi të lidhet me pikën e aksesit.
 • Më shumë. distanca e konsiderueshme midis zgjeruesit dhe ruterit standard çon në marrje të dobët Wi-Fi.
 • Përdorim i lartë i rrjetit Wifi ose mbingarkesë kur disa pajisje janë të lidhura me ruterin me valë.
 • Elektronika ndërmjet zgjatuesit Wifi dhe ruteri standard kontribuon në rritjen e interferencës së sinjalit.
 • Një mospërputhje në konfigurimin e firmuerit çon në dështimin e lidhjes. Për të siguruar një lidhje të pandërprerë me valë, duhet të përditësoni firmuerin si në zgjerues ashtu edhe në ruter.

Për të filluar zgjidhjen e problemeve, fillimisht duhet të rindizni zgjeruesindhe ruterin. Më pas, përdorni një prizë të përshtatshme që është e mbrojtur nga mbitensioni për të siguruar zgjeruesin Wi-Fi.

Mund ta rivendosni gjithashtu në gjendje fabrike zgjatësin e rrezes Wifi duke shtypur butonin e rivendosjes për rreth 20 sekonda. Është thelbësore ta mbani butonin të shtypur derisa të shihni LED të fikur dhe të ndezur përsëri. Më pas, mund të kërkoni për rrjetin pa tel të zgjeruesit Wifi në telefonin ose kompjuterin tuaj dhe të provoni të lidheni me të.

Është thelbësore të siguroheni që të mos ketë pajisje elektronike, si televizorë dhe frigoriferë, midis ruterit standard dhe zgjeruesi Wifi për të reduktuar interferencën e sinjalit.

Më pas, mund të provoni ta zhvendosni sinjalin pa tel 1200 Mbps më afër ruterit të internetit me valë për të zgjidhur problemet e ulëta ose të luhatshme të lidhjes Wi-Fi.

Së fundi, nëse asnjë nga metodat e mësipërme nuk e rregullon problemin e lidhjes, mund të kontaktoni gjithmonë me mbështetjen e klientit 24/7. Stafi në linjë është duke u përshtatur në konfigurimin dhe konfigurimin e zgjeruesit Wifi.

Përfundim

Përforcuesi i diapazonit Wifi Carantee është padyshim një pajisje me shumë qëllime që përsërit sinjalin dhe shërben si pikë aksesi dhe një SSID e veçantë për të ftuarit dhe miqtë.

Nuk është e nevojshme të jeni të aftë për teknologjinë për të instaluar në shtëpinë tuaj zgjeruesin Wifi Carantee 1200 Mbps. Mund të ndiqni udhëzuesin e mësipërm për të instaluar përforcuesin Wifi brenda sekondave duke përdorur butonin WPS ose shfletuesin e uebit.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.