Një udhëzues i plotë mbi pikën e nxehtë Wi-Fi celular të konsumatorit

Një udhëzues i plotë mbi pikën e nxehtë Wi-Fi celular të konsumatorit
Philip Lawrence

Pavarësisht nëse jeni profesionist apo biznesmen, dëshironi të qëndroni në linjë dhe të lidhur me internetin; në fund të fundit, është epoka dixhitale.

Megjithatë, çka nëse jeni duke udhëtuar dhe dëshironi t'i dërgoni me email menaxherit tuaj një prezantim nga laptopi juaj urgjentisht? Në këtë rast, mund të aktivizoni funksionin e hotspot-it në telefonin tuaj për të përdorur të dhënat celulare; megjithatë, do të përdorësh planin tënd ekzistues të të dhënave për të aktivizuar pikën e qasjes.

Për të adresuar këtë problem, CC celular i konsumatorit ofron plane të plota të pikës së qasjes Wi-Fi, të cilat janë relativisht më të përballueshme. Për më tepër, ato janë krijuar posaçërisht për të plotësuar nevojat tuaja të internetit në lëvizje, pa konsumuar planin tuaj të rregullt të të dhënave.

Lexoni së bashku për të mësuar rreth planeve të pikave celulare celulare të konsumatorit dhe se si të zgjidhni plane të ndryshme të të dhënave të pikave të hyrjes.

Tabela e përmbajtjes

 • Hotspoti celular i konsumatorit
 • Shikoni planet e të dhënave të pikave të qasjes celulare të konsumatorit në Wi-Fi
 • Si të aktivizoni Hotspotin me Consumer Cellular?
  • ZTE Mobile Hotspot
  • GrandPad
 • Përfundim
 • Pyetjet e shpeshta
  • A ka Consumer Cellular Hotspot WiFi?
  • Sa kushton një hotspot CC?
  • A mund të përdorni pikën e qasjes Wi-Fi me të dhëna celulare të pakufizuara?
  • Sa kushton një pikë e nxehtë WiFi në muaj?

Consumer Cellular Mobile Hotspot

Me bazë në Oregon, Consumer Cellular është një Operator i Rrjetit Virtual Mobile (MVNO) i cili ka qenë në treg që nga viti 1995.Ai funksionon në rrjetet T-Mobile dhe ATT ndërsa ofron plane të përballueshme dhe të drejtpërdrejta për pikat e qasjes celulare.

Një nga avantazhet më domethënëse të zgjedhjes së planit të "Hotspotit celular celular të konsumatorit" është mbulimi mbarëkombëtar në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Një arsye tjetër për zgjedhjen e planeve të pikave celulare celulare është shërbimi i jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe partneriteti me pakicë.

Arsyet e tjera për të zgjedhur pikën e kontaktit të celularit të konsumatorit përfshijnë:

 • Ofron mbulim të jashtëzakonshëm të mundësuar nga T- Celular dhe ATT.
 • Nuk ofron asnjë kontratë, kontroll krediti ose ka kosto aktivizimi. Jo vetëm kaq, por gjithashtu mund të largoheni nga rrjeti kur të dëshironi.
 • Siguron përfitime dhe zbritje unike për anëtarët e AARP.
 • Ju lejon të zgjidhni një plan në internet ndërsa jeni ulur në shtëpi.
 • Ofron një garanci 30-ditore për kthimin e parave nëse nuk jeni të kënaqur me planet; megjithatë, përdorimi i të dhënave celulare duhet të jetë më pak se 500 MB për të kërkuar një rimbursim të plotë.

Për më tepër, Consumer Cellular ofron shërbime që synojnë demografinë e pensionistëve dhe të moshuarve; megjithatë, çdokush mund të përfitojë nga planet e tij fleksibël të pikave të hyrjes.

Mund të blini plane vetëm me të dhëna për t'i përdorur në pajisjen ose telefonin tuaj të lidhjes, sepse të dhënat celulare në telefonin tuaj janë pa dyshim të kufizuara.

Për Për shembull, mund të aktivizoni paketën hotspot në GrandPad që blini për prindërit tuaj. GrandPad është në thelb një pajisje shumëfunksionaleqë shërben si telefon dhe tablet ndërsa ofron veçori të menaxhimit në distancë për kujdestarët.

Një tjetër lajm i mirë është se Consumer Cellular ofron një zbritje prej pesë për qind për anëtarët e AARP.

Shikoni Consumer Cellular Planet e të dhënave Wi-Fi Hotspot

Aktualisht, Consumer Cellular ofron tre planet e mëposhtme të përballueshme të pikave të internetit:

 • Mund të shijoni 10 GB të dhëna celulare për vetëm 40 dollarë.
 • Zgjedhja për një paketë prej 50 dollarësh ofron 15 GB të dhëna të pikës së hyrjes.
 • Paketa e pakufizuar ofron 35 GB të dhëna ultra të shpejta për vetëm 60 dollarë.

Lajmi i mirë është se të gjitha planet e mësipërme janë i zbatueshëm për një muaj.

Shiko gjithashtu: Çfarë është ATT në makinë WiFi? A ja vlen?

Është thelbësore të mbani parasysh specifikimet e planit. Planet janë të disponueshme në telefonat inteligjentë dhe GrandPad. Për më tepër, ju mund të shijoni rezolucionin e transmetimit të videos 1080p, e cila është e pabesueshme.

Plani i hotspot ofron deri në tre linja për llogari, të mjaftueshme për një familje të vogël.

Mund të përdorni gjithashtu rrjetin 5G , aty ku disponohet, në pajisjen tuaj të përputhshme me 5G. Për më tepër, planet mbështesin roamingun ndërkombëtar dhe vendas, duke ju lejuar të shijoni aksesin në internet gjatë udhëtimit. Megjithatë, duhet të paguash tarifën standarde të roaming.

Le të flasim shkurtimisht për tarifat e tepërta sepse plani mund të përmirësohet automatikisht nëse konsumon më shumë të dhëna dhe do të tarifohesh në planin tjetër. Pra, përmirësimi automatik me të vërtetë e shpëton përdoruesinmbi tarifim.

Për më tepër, në rastin e një plani të pakufizuar prej 35 B, nuk do të mund të shijoni të dhëna me shpejtësi të lartë. Kjo do të thotë se do të duhet të përballosh shërbimin e ngadaltë të të dhënave në ciklin e mbetur të faturimit.

Për më tepër, mund të telefonosh qendrën e mbështetjes së klientit për të blerë një shumë shtesë nëse kalon 35 GB. Nëse nuk doni të komprometoni të dhënat me shpejtësi të lartë, duhet të paguani 10 dollarë për çdo 10 GB deri në 55 GB gjithsej.

Si të aktivizoni Hotspot me Consumer Cellular?

Nëse jeni përdorues i iPhone, duhet të shkoni te "Cilësimet" dhe të zgjidhni "Cellular". Këtu mund të klikoni "Personal Hotspot" dhe të rrëshqitni rrëshqitësin djathtas për ta aktivizuar.

Përndryshe, në një telefon Android, duhet të lundroni te "Cilësimet" dhe të zgjidhni "Tethering & Hotspot portativ.” Pastaj, ashtu si në një iPhone, duhet të klikoni mbi ushtarin për të ndezur pikën e hyrjes.

Shumë njerëz shpesh ankohen për marrjen e një mesazhi gabimi gjatë ndezjes së pikës së hyrjes, madje edhe në telefonat e shkyçur. Mesazhi ATT ju kërkon të aktivizoni një shërbim të përshtatshëm të të dhënave për të përdorur pikën e nxehtë. Ju mund ta zgjidhni problemin duke ndjekur këto hapa:

 • Së pari, duhet të kontrolloni nëse shërbimi juaj aktual i të dhënave përfshin pikën e qasjes.
 • Së dyti, duhet të përditësoni IMEI nëse keni kohët e fundit ndërroi kartat SIM nga një telefon në tjetrin.

Zakonisht, dy hapat e mësipërm zgjidhin problemin e Hotspot-it gjatë përdorimit të KonsumatoritShërbimi i të dhënave celulare.

Megjithatë, ju duhet të pyesni veten se si të përdorni planet e pikave celulare CC nëse nuk keni një telefon. Mos u shqetësoni sepse Consumer Cellular ofron dy aksesorë tërheqës për të zgjidhur problemin.

ZTE Mobile Hotspot

Aktivizimi i një hotspot në telefonin tuaj çon në shkarkimin e shpejtë të baterisë. Për më tepër, mund të shkaktojë probleme të rënda duke mbinxehur baterinë. Megjithatë, nëse nuk doni të dëmtoni telefonin tuaj duke e kthyer atë në një pikë të nxehtë, ne kemi një lajm të shkëlqyeshëm për ju.

Consumer Cellular ka përfshirë ZTE hotspot celular për të lehtësuar klientët duke përdorur Wi-Fi në makinat e tyre, parqe dhe zona të tjera të jashtme. Për më tepër, hotspot-i ofron lidhje me shpejtësi të lartë 4G LTE për rreth dhjetë pajisje që shfletojnë faqen e internetit në të njëjtën kohë.

Hotspoti celular ZTE është një pajisje kompakte, e dobishme dhe e lehtë për t'u përdorur që krijon një lidhje lokale me valë për laptopët, tabletët dhe telefonat celularë në afërsi.

Për më tepër, kjo pajisje lidhëse personale përfshin një bateri afatgjatë që ofron lidhje interneti deri në 14 orë nëse lidhet një telefon i vetëm. Megjithatë, bateria zgjat deri në tetë pajisje nëse dy ose më shumë pajisje janë të lidhura njëkohësisht.

Pavarësisht nëse jeni ulur në një kafene, stacion treni ose aeroport, nuk keni më nevojë të lidheni me rrjetin e hapur publik me valë lidhje. Megjithatë, të gjithë jemi të vetëdijshëm për rreziqet e mundshme dhekërcënimet e përdorimit të Wi-Fi falas që mund të çojnë në malware dhe sulme kibernetike.

Kjo është arsyeja pse pika e hyrjes celulare ZTE është një opsion i përsosur për të zgjidhur problemin tuaj të aksesit në internet ndërsa jeni të bllokuar në një bllokim trafiku.

0>Mund të blini një hotspot celular për vetëm 80 dollarë, të aktivizoni cilindo nga planet e pikave të hyrjes së konsumatorit celular dhe jeni gati të shkoni.

GrandPad

Consumer Cellular ka projektuar ekskluzivisht këtë tablet të dobishëm, duke mbajtur parasysh të moshuarit. Ai i lejon të dashurit të qëndrojë i lidhur nëpërmjet telefonatave dhe video-telefonatave, teksteve, mesazheve dhe shërbimeve të tjera.

Për më tepër, përdoruesit kanë lirinë të zgjedhin një shërbim të përshtatshëm të dhënash për të shijuar shfletimin, transmetimin, thirrjet në internet , aksesi në uebfaqe dhe veçori të tjera.

Përfundim

Qasja në internet në lëvizje nuk është më një luks, por një domosdoshmëri. Për më tepër, pandemia e fundit na ka çuar drejt "Puna nga kudo", duke e bërë kështu të detyrueshme që të kemi një lidhje të besueshme në internet.

Qoftë në një udhëtim rrugor ose ulur në një aeroport, pika e nxehtë e celularit Consumer Cellular na lejon për të marrë pjesë në takimet e Zoom-it dhe për të dërguar email-e të rëndësishme.

Nëse i jep përparësi mbulimit dhe lëvizshmërisë, planet e pikave të nxehta me valë nga Consumer Cellular janë me të vërtetë një zgjedhje perfekte.

Pyetjet e shpeshta

A e bën Konsumatori A ka celulari WiFi Hotspot?

Po, CC ofron pikën e hyrjes celulare ZTE si një pikë interneti Wifi për të hyrë në internet gjatë udhëtimeve të përditshme dhe jashtënë shtëpi.

Sa kushton një hotspot CC?

Ka gjithsej tre plane që variojnë nga 40 deri në 60 dollarë. Pra, për shembull, nëse përdorimi juaj i internetit është më i vogël, mund të blini planin 10 GB hotspot për 40 dollarë ose një plan 15 GB për 50 dollarë.

Shiko gjithashtu: Karta më e mirë Wifi për PC - Vlerësime & Udhëzues për blerje

Përndryshe, mund të shkoni për planin e pakufizuar që kap 35 GB për 60 dollarë nje muaj. Plus, CC gjithashtu përmirëson automatikisht paketën në rast të përdorimit të tepërt të internetit për të parandaluar mbingarkimin.

A mund të përdorni pikën e nxehtë Wi-Fi me të dhëna celulare të pakufizuara?

Po, mundesh. Sidoqoftë, plani i pakufizuar i të dhënave vjen me një kufizim prej 35 GB. Mund të shtosh gjithmonë 10 GB duke paguar 10 dollarë dhe duke e zgjeruar planin e të dhënave në 55 GB.

Sa kushton në muaj një pikë interneti WiFi?

Mund të blini pikën e qasjes Wifi të ZTE duke paguar një shumë prej 80 dollarësh një herë dhe duke zgjedhur planin mujor të të dhënave shtesë.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.