Owlet nuk do të lidhet me WiFi: Udhëzues për zgjidhjen e problemeve

Owlet nuk do të lidhet me WiFi: Udhëzues për zgjidhjen e problemeve
Philip Lawrence

Monitoruesit e foshnjave janë të preferuarat e çdo prindi për një gjumë të mirë. Megjithatë, të gjithë monitorët e foshnjave mund të kenë disa goditje herë pas here. Owlet është ndër kompanitë që ripërcaktojnë industrinë e monitorëve të foshnjave me dizajnin më të ri, miqësor për fëmijën e çorapeve të tij inteligjente.

Produktet e tyre janë super komode me fëmijët, me sinjalizime të besueshme gjatë gjithë natës. Pajisja u vlerësua në komunitet pasi i shpëtoi jetën një foshnjeje klientit me veçorinë e saj Oximetry. Por, çka nëse përballet me probleme me lidhjen WiFi? Këtu është gjithçka që duhet të dini për rregullimin e tij:

Si të zgjidhni problemet me WiFi të Owlet?

Nëse Owlet juaj nuk do të lidhet me WiFi ose po përballet me probleme WiFi, ja çfarë duhet të bëni për të lidhur stacionin bazë të Smart Sock tuaj me një rrjet Wi-Fi:

Lista kontrolluese përpara Zgjidhja e problemeve

Para se të filloni zgjidhjen e problemeve, kaloni këtë listë kontrolli:

  • Së pari, sigurohuni që të lidheni me një pajisje WiFi 2.4G, pasi 5G është e papajtueshme me Owlet Smart Socks.
  • Sigurohu që po përdoret fjalëkalimi i saktë.
  • Sigurohu që interneti juaj po funksionon duke ekzekutuar një faqe interneti në shfletuesin tuaj. Nëse nuk është kështu, rinisni modemin ose kontaktoni ofruesin tuaj të shërbimit të internetit.

Cilat hapa duhet të përdorni

Hapat e zgjidhjes së problemeve do të varen tërësisht nga drita e statusit WiFi në Owlet tuaj. Normalisht, është e gjelbër dhe tregon një lidhje të qëndrueshme me një rrjet WiFi.

WiFi juajdrita mund të jetë ose e fikur, e ndezur, por jo duke regjistruar WiFi, e fikur, por e lidhur më parë, ose ndonjë problem tjetër.

Shiko gjithashtu: Krijimi i një rrjeti WiFi me pika të shumta aksesi

Rinisni Owlet

Mënyra më e thjeshtë por efektive për ta bërë pajisjen të funksionojë është duke thjesht rinisni atë dhe përpiquni të lidheni përsëri me Owlet.

Verifikoni lidhjen tuaj me internetin

Verifikoni statusin tuaj të internetit nga ofruesi juaj i shërbimit. Gjithashtu, sigurohuni që Owlet juaj të jetë i lidhur me rrjetin e duhur duke kontrolluar cilësimet e rrjetit të pajisjes tuaj.

Lidhja u humb

Nëse lidhja juaj WiFi humbi, duhet ta lidhni përsëri duke klikuar në ikonën e ingranazhit dhe ndryshimin e WiFi-së tuaj. Stacioni juaj bazë kujton pesë rrjetet e fundit me të cilat ishte lidhur. Prandaj, nëse jeni duke përdorur ndonjëherë një vendndodhje të përkohshme, mund t'ju duhet të lidheni përsëri me WiFi të shtëpisë tuaj pasi të ktheheni në shtëpi.

Lidhu me të njëjtin rrjet shtëpiak

Mund të hasësh problemin sepse stacioni bazë dhe telefoni nuk janë në të njëjtin rrjet shtëpiak. Së pari, shkoni te cilësimet në stacionin dhe telefonin tuaj dhe sigurohuni që të dy rrjetet të jenë identike. Megjithatë, stacioni juaj bazë do të vazhdojë të ruajë të gjitha të dhënat edhe nëse humbisni disa gjëra për shkak të problemit të lidhjes.

Rivendosja e fabrikës

Nëse asnjë nga hapat nuk funksionon, mundeni gjithmonë rivendosni Owlet-in tuaj në fabrikë. Është një masë ekstreme, por do t'i kthejë të gjitha cilësimet tuaja në parazgjedhje. Sidoqoftë, mbani mend se ky hap do t'i pastrojë të gjithainformacioni i ruajtur në monitor, duke përfshirë të gjitha lidhjet WiFi dhe të dhënat e monitoruara. Ja se si ta rivendosni në gjendje fabrike Owlet-in tuaj:

  • Së pari, mbani të shtypur të dy butonat në krye të Stacionit bazë.
  • Prisni derisa të dëgjoni një tingull cicërimë.
  • <>
  • 7>Më pas, sigurohuni që ta hiqni pajisjen nga aplikacioni juaj Owlet.
  • Më në fund, largojeni me forcë aplikacionin në telefonin tuaj.
  • Tani provoni të lidhni Stacionin Bazë me WiFi në shtëpi duke ndjekur hapat e zakonshëm.

Owlet's Baby Monitor

Owlet's Baby Monitor vjen si një pajisje me dy pjesë - një çorape që mund të përshtatet në këmbën e fëmijës suaj dhe një stacion bazë. Ju e mbani stacionin bazë në tavolinën tuaj anësore, e cila ju njofton për vitalet dhe lëvizjet e foshnjës tuaj gjatë gjithë natës. Të dy komponentët janë shumë të qëndrueshëm dhe kanë një dizajn të shkëlqyeshëm.

Koncepti për pajisjen është i ri pasi shumë pak monitorë për bebe u ofrojnë bebeve rrahjet e zemrës dhe nivelet e oksigjenit në kohë reale. Megjithatë, prindërit, fëmijët e të cilëve kanë astmë, apnea të gjumit, COPD dhe sëmundje të tjera që kërkojnë monitorim të vazhdueshëm natën, preferojnë veçanërisht produktet e Owlet.

Përfundim

Monitori i foshnjave të Owlet me ruajtje të integruar video mund të jetë një shpëtim për shumë prindër, por vënia në punë e WiFi është një hap i rëndësishëm. Sigurohuni që të provoni të gjithë hapat e përmendur më lart për të fjetur një gjumë të mirë dhe të mos shqetësoheni për shëndetin e foshnjës tuaj.

Shiko gjithashtu: Rregullim: Mund të ketë një problem me drejtuesin për përshtatësin Wi-Fi

Megjithatë, nëse vazhdoni të përballeni me probleme me WiFi të Owlet, mund të kontaktoniqendrën e tyre të shërbimit ndaj klientit dhe kërkoni ndihmë.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.