Si të bëni konfigurimin e Wifi Liftmaster

Si të bëni konfigurimin e Wifi Liftmaster
Philip Lawrence

Liftmaster është një markë e njohur që ofron një gamë të gjerë produktesh. Megjithatë, hapësit e tyre të dyerve të garazhit Liftmaster janë produktet e preferuara të përdorura nga shumë njerëz në SHBA. Në këtë udhëzues/rishikim, ne do t'i hedhim një vështrim më të afërt Liftmaster dhe do të mësojmë se si të bëjmë një konfigurim Wifi për hapësin e dyerve të Garage Liftmaster. Metoda duhet të funksionojë mirë edhe për produkte të tjera Liftmaster.

Parakusht para se të filloni.

Përpara se të filloni me konfigurimin e Wifi Liftmaster, është thelbësore të dini parakushtet. Për të filluar:

 • Do të ndihmonte nëse do të kishit një tablet ose një smartphone.
 • Një konfigurim Wi-Fi në shtëpi po funksionon me një sinjal 2,4 GHz.
 • Një sinjal i mirë ose i fortë Wi-Fi brenda garazhit tuaj
 • Qasja e duhur në Wi-Fi

Do të ndihmonte nëse siguroheni që edhe dera e garazhit të jetë Wi- E përputhshme me Fi. Për të kontrolluar nëse dera e garazhit është vërtet e aktivizuar Wi-Fi, duhet ta bëni atë deri në.

Konfigurimi i Wi-Fi për kontrollin tuaj të derës së garazhit Wi-Fi

Hapat e përmendur më poshtë janë për konfigurimin për herë të parë të kontrollit tuaj të Garage Liftmaster. Kjo do t'ju ndihmojë të lidhni hapësin inteligjent të derës së garazhit Wi-Fi me ruterin tuaj. Ndiqni hapat e mëposhtëm dhe lidheni me rrjetin tuaj Wi-Fi.

 1. Së pari, gjeni butonin e verdhë Mësoni në hapësin e derës së garazhit, më pas shtypeni dhe lëshojeni 2-3 herë. Pas kësaj, hapësi i garazhit do të aktivizojë modalitetin e konfigurimit të Wi-Fi. Atëherë do të shihni një bludrita pulson dhe do të dëgjoni një tingull bip për një herë nga hapësi i derës së garazhit. Do të merrni gjithsej 20 minuta për të përfunduar procesin e lidhjes.
 2. Tani lidhni pajisjen celulare ose laptopin me rrjetin me valë, i cili ka një emër me inicialet “MyQ-xxx. "
 3. Në pajisjen tuaj të lidhur, duhet të hapni një shfletues dhe të shkoni te setup.myqdevice.com. Më pas përmbajuni udhëzimeve në ekran që do t'ju lejojnë të lidhni hapësin e derës së garazhit me rrjetin me valë. Duhet të fshini rrjetin Wi-Fi të pranishëm në faqen e caktuar të internetit përpara se të kërkoni një rrjet të ri.

Nëse ju kërkohet të instaloni aplikacionin MyQ, kalo këtë hap. Meqenëse nuk keni nevojë të regjistroni pajisjen tuaj në aplikacionin MyQ.

Pas kësaj, do t'ju duhet të lidhni pajisjen tuaj celulare me të njëjtin rrjet Wi-Fi dhe të lidheni me hapësin inteligjent të dyerve të garazhit. Kjo është diskutuar në detaje më poshtë, prandaj vazhdoni të lexoni.

Lidhja e hapësit të dyerve të garazhit Wi-Fi me celularin tuaj

Duhet të ndiqni disa hapa të thjeshtë për të lidhur kontrollin tuaj të Garazhit inteligjent Liftmaster MyQ në pajisjen tuaj celulare duke përdorur një rrjet wi-fi. Së pari, sigurohuni që të keni emrin dhe fjalëkalimin tuaj të Wi-Fi, të cilat do të kërkohen për konfigurimin e pajisjes. Gjithashtu, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin MyQ në telefonin tuaj celular. Mund ta shkarkoni dhe ta instaloni këtë aplikacion nga Play Store ose Apple Store.

Shiko gjithashtu: Gjithçka që duhet të dini për një ruter në një shkop

Lidhu me pajisjen tënde iOS

 1. Regjistrohume një llogari të re MyQ. Mund të identifikoheni nëse keni një llogari ekzistuese MyQ.
 2. Shtypni shenjën + që ndodhet në këndin e sipërm djathtas të ekranit të pajisjes.
 3. Përdorni tastet e shigjetave në panelin e konfigurimit të pajisjes për të lundruar te "Hapësi i dyerve të garazhit" dhe klikoni mbi të.
 4. Do të merrni një ekran "Çfarë ju nevojitet", ku duhet të shtypni "Tjetër".
 5. Zgjidhni llojin e kontrollit të murit të ngjashëm me produktin tuaj dhe ndiqni hapat për të aktivizuar modalitetin e të mësuarit Wi-Fi.
 6. Shtypni Next në aplikacion.
 7. Shtypni Po kur dëgjohet një tingull bip.
 8. Tani hapni cilësimet e Wi-Fi të telefonit.
 9. Zgjidhni rrjetin me inicialet "MyQ XXX."
 10. Kthehuni te aplikacioni dhe shtypni Tjetër.
 11. Nga lista, duhet të zgjidhni rrjetin tuaj Wi-Fi.
 12. Do të kërkojë fjalëkalimin tuaj të Wi-Fi, do të futni fjalëkalimin tuaj dhe do të shtypni Next. Kjo do të lidhë hapësin e derës së garazhit .
 13. Mund të ndryshoni emrin e hapësit të dyerve të garazhit dhe shtypni Tjetër.
 14. Tani shtypni Finish dhe kontrolloni aplikacionin tuaj të ri pajisjen e listuar.

Ndiq këto udhëzime dhe do të lidhësh me sukses pajisjen e kontrollit të garazhit me pajisjen tënde Apple.

Lidhu me pajisjen tënde Android

 1. Regjistrohu me një llogari të re MyQ. Mund të identifikoheni nëse keni një llogari ekzistuese MyQ.
 2. Sigurohuni që të aktivizoni cilësimet e vendndodhjes tuaj kur të shfaqet aplikacioni
 3. Në ekranin e konfigurimit të pajisjes, shtypni Hapësin e dyerve të garazhit me Wi- Fi.
 4. Judo të marrë një ekran "Çfarë ju nevojitet", ku duhet të shtypni "Tjetër".
 5. Zgjidhni llojin e pajisjes që është e ngjashme me tuajën. Më pas, ndiqni hapat për të aktivizuar modalitetin e të mësuarit Wi-Fi.
 6. Në ekranin e Zbuluar, zgjidhni emrin e rrjetit me inicialet "MyQ-XXX".
 7. Zgjidhni rrjetin tuaj Wi-Fi emrin nga lista.
 8. Do të kërkojë fjalëkalimin tuaj të Wi-Fi, do të futni fjalëkalimin tuaj dhe do të shtypni Next. Kjo do të lidhë hapësin e dyerve të garazhit.
 9. Mund të ndryshoni emrin e hapësit të derës së garazhit dhe shtypni Tjetër.
 10. Tani shtypni Finish dhe kontrolloni aplikacionin tuaj për pajisjen tuaj të sapo listuar.

Ndiqni këto udhëzime dhe lidhni me sukses pajisjen tuaj të kontrollit të garazhit me pajisjet Android.

Përfundim

Këta janë hapat për konfigurimin e Derës së Garage Liftmaster për lidhjen tuaj Wi-Fi . Ndiqni udhëzimet dhe kryeni hapin tuaj të zgjuar të garazhit me disa hapa të thjeshtë.

Megjithatë, nëse përballeni me disa probleme instalimi, ju këshillojmë të kontaktoni ekipin mbështetës të Chamberlain Group Inc. Ata janë të njohur për shërbimin e tyre me cilësi të lartë ndaj klientit dhe duhet të ndihmojnë në zgjidhjen e problemit tuaj sa më shpejt.

Shiko gjithashtu: Si të rregulloni problemin "Roomba nuk lidhet me WiFi".Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.