Snapchat nuk do të funksionojë në Wi-Fi - Ja një rregullim i thjeshtë

Snapchat nuk do të funksionojë në Wi-Fi - Ja një rregullim i thjeshtë
Philip Lawrence

A ju ka ndodhur ndonjëherë që të dëshironit të bëni fotografi me filtrin tuaj të preferuar, por ai thjesht nuk do të ngarkohej?

Nëse i keni thënë po pyetjes së mësipërme, atëherë shanset janë që aplikacioni juaj Snapchat të mos lidhet me lidhjen tuaj WiFi.

Ky postim do të diskutojë gjithçka, nga arsyeja pse Snapchat nuk po funksionon në WiFi tuaj deri tek mënyra se si mund ta zgjidhni këtë problem. Lexoni për të ditur më shumë!

Snapchat:

Me rritjen e aplikacioneve të mediave sociale, Snapchat ende ruan vendin e tij si një nga aplikacionet më të përdorura. Kjo për shkak se Snapchat jo vetëm që i lejoi të gjithë të merrnin fotografi dhe t'i dërgonin te miqtë dhe familjarët e tyre, por gjithashtu ju lejon ta postoni atë si historinë tuaj, e cila do të zhdukej pas 24 orësh.

Rrjedhimisht, ky ishte një ndryshim i lojës për Snapchat dhe çdo aplikacion tjetër të mediave sociale.

Snapchat nuk funksionon në lidhjen me internetin

Ndërsa Snapchat është një aplikacion i jashtëzakonshëm, ndonjëherë përdoruesit e tij e kanë të vështirë ta bëjnë atë të funksionojë ndërkohë që kanë WiFi të ndezur.

Nëse po kaloni probleme të ngjashme, këtu janë disa nga mënyrat e pakta për t'i rregulluar ato:

Sigurohuni që aplikacioni juaj të jetë i përditësuar

Po, keni lexuar është e drejtë. Është kaq e lehtë.

Një nga arsyet më të zakonshme për shfaqjen e këtij mosfunksionimi është se aplikacioni Snapchat nuk përditësohet. Për të shtuar veçori të reja, Snapchat shpesh vjen me përditësime. Jo vetëm kjo, por edhe kompaniarregullon gjithashtu çdo problem të mëparshëm me të cilin po përballeshin njerëzit duke përdorur ndërfaqen.

Pra, nëse nuk e keni përditësuar aplikacionin gjatë ditëve të fundit, atëherë ka shumë mundësi që kjo është arsyeja pse aplikacioni juaj nuk funksionon me një lidhje interneti ose të dhëna celulare.

Nëse keni vështirësi me përditësimin e Snapchat, këtu është një mënyrë e thjeshtë për ta bërë këtë. Thjesht kërkoni Snapchat në AppStore. Më pas klikoni butonin përditësues nëse nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme në telefon, më pas pastroni cache-in ose fshini disa gjëra për të lënë hapësirë.

Megjithatë, mund të përdorni një mënyrë tjetër për të përditësuar aplikacionin tuaj Snapchat duke instaluar një apk skedar që mund ta shkarkoni lehtësisht përmes safari. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kërkoni "skedarin apk të përditësuar të Snapchat" dhe ta shkarkoni.

Kur Snapchat dështon të përditësohet vetë, skedarë të tillë apk vijnë si një bekim.

Pastro skedarët e memories tuaj

Edhe pasi të keni përditësuar aplikacionin tuaj, Snapchat nuk funksionon kur lidhur me internetin? Atëherë shanset janë që Snapchat të ketë ruajtur deri në disa skedarë të përkohshëm. Këta skedarë bëjnë që telefoni juaj të ngadalësohet dhe të çojë në probleme si mosfunksionimi i lidhjes me internetin.

Prandaj, është thelbësore të pastroni skedarët e memories së memories.

 1. Filloni duke shkuar te Cilësimet në pajisjen tuaj.
 2. Më pas hapni cilësimet e Snapchat duke e kërkuar ose duke e gjetur manualisht.
 3. Pasi ta keni gjetur, kërkoni një opsion që thotë pastroni të dhënat dhe cache. Pastaj klikoni mbi të.

Duke bërë kështu më së shumtika të ngjarë t'ju lidh përsëri me internetin tuaj. Megjithatë, ky proces mund të marrë kohë, në varësi të sasisë së të dhënave të ruajtura dhe të pajisjes që përdorni.

Rinisni telefonin

A nuk funksionon ende Snapchat? Atëherë do të ndihmonte nëse provoni të rindizni pajisjen tuaj. Kur e fik telefonin, ai lejon që të gjitha programet softuerike të mbyllen, gjë që zakonisht rregullon gabimet e softuerit si ky.

Për të fikur telefonin, ndiqni këto hapa të thjeshtë:

 1. Së pari , shtypni butonin e ndezjes derisa të shfaqet një ikonë e kuqe në ekran.
 2. Pasi të shihni opsionin rrëshqitje në çaktivizim, rrëshqitni nga e majta në të djathtë dhe telefoni juaj do të fiket.
 3. Më pas, prisni një minutë për ta ndezur sërish telefonin duke shtypur sërish butonin e ndezjes derisa të shfaqet logoja e Apple.

Rinisni WiFi tuaj

Ndonjëherë, rinisja e WiFi-së tuaj mund të rregullojë softuer të vegjël gabime që mund të kenë ndodhur kur fillimisht po përpiqeshit të lidhni telefonin tuaj me ndonjë WiFi.

Shiko gjithashtu: Konfigurimi i ruterit MOFI - Udhëzues hap pas hapi

Ja se si mund ta bëni këtë duke ndjekur disa hapa të thjeshtë:

 1. Së pari, klikoni në cilësimet.
 2. Pasi të hapet dritarja e cilësimeve, klikoni në WiFi. Do të hapet një dritare e re.
 3. Trokitni lehtë mbi çelësin pranë WiFi për ta fikur. Rrëshqitësi do të kthehet në gri, duke treguar se WiFi është i fikur tani.
 4. Më pas prisni një minutë.
 5. Pasi të ketë mbaruar një minutë, aktivizoni WiFi duke trokitur përsëri në të njëjtin çelës. Rrëshqitësi do të bëhet i gjelbër këtë herë, duke treguarWiFi është aktiv.

Lidhni celularin tuaj me ndonjë lidhje të ndryshme interneti

Nëse Snapchat nuk po punon ende në WiFi, provo ta lidhësh celularin me rrjetin WiFi të dikujt tjetër. Madje mund të provoni të lidheni me ndonjë WiFi falas si në Mcdonald ose në shkollën tuaj.

Nëse pajisja juaj lidhet me këto rrjete, por nuk lidhet vetëm me tuajin, mund të ketë një problem me ruterin tuaj dhe jo me pajisjen tuaj celulare. Mund të provoni të rindizni ruterin tuaj me valë ose ta rregulloni atë duke kontaktuar ofruesin tuaj të shërbimit për mbështetje shtesë.

Rilidhuni me WiFi tuaj

Nëse problemi është ende aty, harrimi i WiFi-së mund të jetë i dobishëm. Kur telefoni juaj lidhet me ndonjë WiFi të ri për herë të parë, ai ruan mënyrën e lidhjes me atë rrjet të veçantë.

Prandaj, nëse procesi i lidhjes ndryshon ose nëse këta skedarë të ruajtur korruptohen, kjo mund të pengojë lidhjen e telefonit tuaj ose të ndonjë aplikacioni me atë rrjet WiFi.

Për të harruar çdo rrjet WiFi dhe për t'u rilidhur me të, ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Filloni duke shtypur ikonën e cilësimeve.
 2. Më pas klikoni në WiFi dhe një dritare e re do të shfaqet në ekranin tuaj.
 3. Më pas klikoni në WiFi. në butonin e informacionit, i cili është në anën e djathtë të rrjetit të dëshiruar WiFi.
 4. Më pas, trokitni lehtë mbi Harrojeni këtë rrjet dhe klikoni mbi Harrojeni sapo të shihni një sinjalizim konfirmimi.
 5. Më pas prisni një minutë përpara se të përpiqeni të rilidheni me atë rrjet.
 6. Tjetra, klikoni mbi tëemrin në listën nën zgjidhni një rrjet.
 7. Së fundi, futni fjalëkalimin e rrjetit tuaj WiFi.

Së shpejti do të jeni në Snapchat-in tuaj duke bërë fotografi për miqtë dhe familjen tuaj.

Riinstaloni Snapchat

A nuk funksionon ende Snapchat kur është i lidhur me internetin?

Shiko gjithashtu: Ndërprerësi më i mirë i dritës WiFi

Pastaj problemi duhet të jetë brenda aplikacionit të vetë Snapchat në vend që të jetë në WiFi tuaj.

Për të rregulluar këtë defekt nga aplikacioni juaj, çinstaloni Snapchat dhe më pas instalojeni përsëri. Ju mund ta bëni këtë duke ndjekur hapat e listuar më poshtë:

 1. Së pari, shtypni dhe mbani të shtypur ikonën e aplikacionit derisa pajisja juaj të dridhet lehtë dhe të gjitha aplikacionet të fillojnë të lëvizin.
 2. Më pas, klikoni në shenjën x mbi këndin e majtë të ikonës së Snapchat.
 3. Më pas, kur të kërkojë konfirmim, trokitni lehtë mbi fshirje.
 4. Hap dyqanin e aplikacioneve dhe shkruani Snapchat në skedën e tij të kërkimit.
 5. Do të hapet një dritare e re. Më pas, klikoni në instalim ose ikonën me shigjetën blu për të riinstaluar aplikacionin.

Përfundim:

Përdoruesit e Snapchat ndonjëherë përjetojnë defekte në softuer, duke rezultuar që ai të mos lidhet me një lidhje të caktuar interneti. Megjithatë, nëse ndonjëherë e përjetoni këtë problem përsëri gjatë dërgimit të një fotografie, ndiqni listën e hapave të mësipërm për të rregulluar këto probleme. Së shpejti, do të jeni në Snapchat në një kohë të shkurtër, duke dërguar fotografi te miqtë tuaj.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.