Sparklight WiFi: çfarë është?

Sparklight WiFi: çfarë është?
Philip Lawrence

Sparklight është një ofrues i mirënjohur i shërbimit të internetit, që u shërben pothuajse 900,000 klientëve në SHBA. Nën kompaninë, Cable One, Inc. është shfaqur si një ofrues i besueshëm i komunikimeve me brez të gjerë në 21 shtete të SHBA-së. Ai ofron opsione të shumta plani WiFi dhe shpejtësi të jashtëzakonshme interneti.

"WiFi ONE" i lançuar së fundi nga Cable One dhe Sparklight ofron një zgjidhje të avancuar WiFi për të përmirësuar fuqinë e sinjalit. Për më tepër, planet e tij WiFi nuk përfshijnë asnjë kontratë., kështu që mund ta anuloni në çdo kohë. Planet janë gjithashtu mjaft të përballueshme, dhe ju mund të zgjidhni atë sipas kërkesave tuaja.

Doni të dini më shumë? Le të hedhim një vështrim më të thellë në Sparklight WiFi ONE.

Çfarë është Shërbimi i Internetit WiFi ONE?

WiFi ONE është një zgjidhje moderne që siguron shpejtësi të pandërprerë dhe fuqi të fortë sinjali. Ai i lejon përdoruesit të përmirësojnë dhe zgjerojnë sinjalet e tyre WiFi nëpër shtëpitë dhe zyrat e tyre. Gjithashtu do të merrni shërbime cilësore me WiFi ONE.

Zgjidhja WiFi ONE përdor teknologjinë më të fundit për të lejuar përdoruesit të përfitojnë nga planet premium të internetit dhe mbulimi maksimal. Përveç kësaj, ai siguron shpejtësi rrufe të shpejtë që funksionon shkëlqyeshëm edhe në pajisje të shumta.

WiFi ONE i lejon përdoruesit të transmetojnë filma dhe video, të luajnë lojëra dhe të kryejnë çdo aktivitet që kërkon gjerësi bande të lartë.

Paketat WiFi Sparklight/Cable One

Sparklight ose Cable One ofron plane të ndryshme WiFi ONE për të kryer shërbimin e tyretë arritshme për të gjithë. Çdo paketë vjen me çmime, shpejtësi dhe veçori të ndryshme, kështu që ju mund t'i kaloni ato dhe të vendosni në përputhje me rrethanat.

Këtu është një përmbledhje e të gjitha planeve WiFi të ofruara nga Sparklight:

 1. Starter 100 Plus

Çmimi: Për një provë gjashtëmujore: 45 dollarë në muaj. Pas provës: 55 dollarë në muaj.

Shpejtësia WiFi: 100 Mbps

Kapaku i të dhënave: 300 GB

 1. Streamer & Gamer 200 Plus

Çmimi: 65$ në muaj

Shpejtësia WiFi: 200 Mbps

Të dhënat Kapaku: 600 GB

 1. Turbo 300 Plus

Çmimi: 80$ në muaj

Shpejtësia WiFi : 300 Mbps

Kapaku i të dhënave: 900 GB

 1. GigaONE Plus

Çmimi: 125$ në muaj

Shiko gjithashtu: Uppoon Konfigurimi i Zgjeruesit Wifi

Shpejtësia WiFi: 1 GB

Kapaku i të dhënave: 1200 GB

WiFi ONE ka një shërbim mujor tarifë prej 10,50 dollarë. Ai përfshin marrjen me qira të një modemi kabllor dhe 2 zgjatues sipas kërkesave tuaja.

Çfarë ofrojnë ofruesit e internetit të Sparklight?

Planet e internetit Sparklight gjithashtu kanë disa përfitime të mahnitshme që duhet t'i dini kur zgjidhni një për veten tuaj. Ne kemi mbledhur disa përfitime më poshtë:

 • Shërbimi i transmetimit për një vit. Sparklight ofron 12,99 dollarë në muaj kredit për shërbimin e transmetimit për përdoruesit që kalojnë në të. Ky kredit zgjat 12 muaj, kështu që ju shikoni shfaqjet tuaja të preferuara në Amazon Prime ose Netflix për një vit!
 • 100% Garanci e Kënaqësisë. WiFi ONE i Sparklightme besim pretendon se ofron sinjale interneti në çdo dhomë për 10,50 dollarë shtesë në muaj. Përveç kësaj, me modemin Sparklight, ju do të merrni një garanci 100% të kënaqësisë. Pra, nëse mendoni se nuk po merrni shpejtësi të shpejtë interneti në asnjë dhomë të shtëpisë tuaj, do të merrni një kredit aktivizimi ose tarifa instalimi.
 • Paketë e të dhënave të pakufizuara . Nëse keni ndërmend të përdorni Sparklight për të parë filma dhe shfaqje televizive, përgatituni për një djegie të shpejtë dhe të shpejtë të të dhënave. Por për fat, WiFi ONE ofron të dhëna të pakufizuara për 40 dollarë shtesë në muaj. Në këtë mënyrë, nuk do t'ju duhet të ruani të dhëna për pjesën tjetër të muajit; nuk ka asnjë kufi në kufirin tuaj të të dhënave!

Oferta me kosto efektive të dritave të ndezura

Nëse nuk dëshironi të shpenzoni shumë dhe jeni duke kërkuar për një "gjithë-në-një" ideale ” Paketa WiFi ONE, këtu janë disa oferta që duhet të keni parasysh:

 • 10$ zbritje në planin fillestar . WiFi ONE i Sparklight u jep klientëve të rinj 10% zbritje në planin Starter 100 Plus. Pra, në vend të 55 dollarëve në muaj, do të duhet të paguani vetëm 45 dollarë për tre muajt e parë, pas së cilës çmimi kthehet në çmimin e rregullt.
 • Zbritje në paketën Elite. Është një nga paketat më të mira WiFi ONE, duke përfshirë televizorin, internetin dhe telefonin. Përveç kësaj, paketa kushton vetëm 105 dollarë në muaj për gjashtë muajt e parë, pas së cilës ajo kthehet në tarifën fillestare prej 154 dollarë në muaj.
 • Televizori Ekonomik me Paketën Starter 100 Plus. TV ekonomik me paketën Starter 100 Plus është zgjidhja më e mirë për njerëzit që sapo provojnë shërbimin. Për vitin e parë, paketa tarifon vetëm 79 dollarë në muaj, pas së cilës çmimi rritet pak: 3 dollarë në muaj.

A duhet të shkoni për Sparklight WiFi ONE?

Të peshosh të mirat dhe të këqijat e WiFi ONE të Sparklight mund t'ju ndihmojë të merrni vendimin tuaj më lehtë dhe më efektivisht. Këtu janë disa:

Pro

 • Kompania ka një politikë pa kontratë, kështu që nuk do t'ju kërkohet të mbeteni klient nëse nuk ju pëlqen WiFi ONE i Sparklight shërbimi.
 • WiFi ONE vjen me shërbime interneti, telefoni dhe televizori, kështu që do t'ju pëlqejë.
 • Do të merrni një kredi mujore prej 12,99 dollarësh falas për një shërbim transmetimi si Netflix.

Të këqijat

 • Çdo paketë WiFi ONE vjen me një kapak të dhënash, kështu që mund të mos jeni në gjendje të transmetoni video ose të luani lojëra në internet. Por megjithatë, ju mund të përmirësoni në një plan të pakufizuar të dhënash, i cili ka një çmim të lartë.
 • Zbritje do të merrni vetëm për tre, gjashtë ose 12 muajt e parë. Pas kësaj, plani WiFi do të kthehet në normën e tij origjinale.

Përfundim

Teknologjia WiFi ONE e Sparklight ose Cable One është padyshim një zgjidhje e avancuar për internet me shpejtësi të lartë me çmime të përballueshme. Ju nuk do të merrni vetëm paketa të mrekullueshme interneti, por edhe telefon dhe TV. Nëse je një entuziast i Netflix-it, do të marrësh gjithashtu kredit falas për të çdo muaj.

Shiko gjithashtu: Si të lidhni Google Home me WiFi

Kompaniaofron gjithashtu një garanci 100% të kënaqësisë. Pra, nëse doni të anuloni shërbimin WiFi ONE, mund ta ktheni ruterin dhe të merrni 10,50 dollarë kredit një herë, së bashku me çdo tarifë aktivizimi ose instalimi.

Gëzo një rrjet të shpejtë WiFi në pajisje të shumta me WiFi ONE!
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.