Thirrje me Google Wifi: Gjithçka që duhet të mësoni!

Thirrje me Google Wifi: Gjithçka që duhet të mësoni!
Philip Lawrence

Telefonatat e Google Wi-Fi është një shërbim nga Google, i kryer nga Google Fi, Google Voice, Google Hangouts dhe aplikacione si këto.

Aplikacionet e integruara të Google si Google Hangouts ju lejojnë të bëni audio dhe telefonatat me video duke përdorur një lidhje Wi-Fi.

Google Voice është një tjetër mundësi për të përdorur opsionin e thirrjeve Wi-Fi. Shërbimi përdor teknologjinë VoIP, pra një lidhje interneti për të kryer telefonata përmes wi-fi.

Për më tepër, Google Fi është një MVNO që ju lejon të bëni thirrje dhe mesazhe të pakufizuara brenda SHBA-së duke përdorur një lidhje wi-fi. Ju gjithashtu mund të përdorni të dhënat celulare me një plan të kontrolluar faturimi.

Tabela e përmbajtjes

 • Çfarë është Google Fi dhe si funksionon?
 • Çfarë telefonon Google wi fi?
  • A bën Google ke telefonata me Wi-Fi?
  • Si mund ta aktivizoj thirrjen Wi-Fi në telefonin Google?
  • Cilat janë avantazhet e telefonatave Wi-Fi?
  • A është Google Voice Falas Wifi?
  • A mund të bëj thirrje Google Fi nga kompjuteri im?
  • Çfarë kullash përdor Google Fi?
  • A e fsheh Google Voice numrin tuaj të vërtetë?
  • A përdor Google Fi VoIP (Voice Over Internet Protocol)?
  • Çfarë funksionojnë aplikacionet me Google Voice?
  • A mund ta përdor Google Fi në iPhone?
  • Çfarë është Disavantazhi i telefonatave Wifi?
  • A është falas telefonata e Google Wi-Fi?
  • A janë falas telefonatat e Google Fi në SHBA?
  • Cilat janë tarifat e telefonatave të Google Fi nëse jam duke përdorur është jashtë SHBA?
  • Çfarë rrjeti përdor Google Fi?
  • SiSa kushton Google Fi?
  • A mund ta aktivizoj Google Fi jashtë SHBA-së?
  • A më duhet një e-sim për Google Fi?
  • Ku është Google Voice Kompjuteri im?
  • A mund të përdorësh Google Wi-Fi Telefonata pa shërbim celular?
  • A duhet të jenë të dyja pajisjet në Wi-Fi për thirrjet Wi-Fi?
  • A po telefonon Wi-Fi i sigurt?
  • Cilët iPhone janë të pajtueshëm me Google Fi?
  • A është Google Fi i shtrenjtë?
  • A mund ta përdorni Google Fi vetëm në SHBA?

Çfarë është Google Fi dhe si funksionon?

Është një operator celular pa tela dhe shtylla dhe përdor operatorë të tjerë kryesorë të rrjetit dhe wifi për të funksionuar. Projekti më parë njihej si "Project Fi", por më vonë u riemërua në "Google Fi".

Google Fi synon t'ju ofrojë mbulimin më të mirë celular dhe të të dhënave duke përdorur Wi-Fi dhe rrjete të rëndësishme 4G LTE kur ofrohet. Megjithatë, ai mund të kalojë mes tyre në mënyrë efikase pa e vënë re fare.

Google Fi përdor tre operatorë amerikanë: T-Mobile, Sprint dhe U.S. Cellular. Me përjashtim të këtyre operatorëve celularë, Google Fi përdor pikat e kontaktit wi (kur është e mundur) për të siguruar shërbimin më të besueshëm të tekstit, telefonatave Wi-Fi dhe të dhënave.

Gjithçka që duhet të bëni është të merrni një telefon celular të mbështetur nga Google Fi, instaloni aplikacionin "Google Fi" dhe merruni me faturimet.

Çfarë është telefonata e Google wi fi?

Thirrja me Google Wi-Fi është një shërbim nga google i kryer nga Google Fi. Fi ju lejon të bëni thirrje të pakufizuaradhe mesazhe dhe madje përdorni të dhëna me mbulim të përmirësuar dhe plane faturimi të kontrolluara dhe efikase.

Mund të përdorni aplikacionet e Google si Hangouts dhe zërin e Google për të kryer thirrjen duke përdorur Google Fi.

A ka Google wi. fi thirrje?

Po, Google ka telefonata me wifi. Quhet Google Fi. I lançuar në masë të plotë në nëntor 2018, Fi të lejon të bësh telefonata dhe mesazhe të pakufizuara dhe të përdorësh të dhëna celulare me një plan efikas faturimi duke përdorur pikat e kontaktit dhe tre nga operatorët celularë (T-Mobile, Sprint dhe U.S. Cellular)

Si të aktivizoj thirrjen Wi-Fi në telefonin Google?

Mund të aktivizoni thirrjet Wi-Fi në telefonin Google, Pixel duke ndjekur këto metoda.

 • Nga ekrani bazë, rrëshqitni lart për të shfaqur të gjitha aplikacionet.
 • Navigoni: Cilësimet > Rrjeti & Internet > Rrjeti celular.
 • Trokitni lehtë mbi Advanced. Më pas prekni Wi-Fi calling.
 • Trokitni lehtësuesin wi fi Calling për ta aktivizuar ose çaktivizuar.

Cilat janë avantazhet e thirrjeve Wi-Fi?

Telefonatat me Wi-Fi thjesht ju lejojnë të bëni dhe të merrni telefonata zanore dhe video përmes rrjetit Wi-Fi. Thirrja Wifi është një teknologji revolucionare që do të ndryshojë pamjen e telekomunikacionit. Wi-Fi mund të mbulojë lehtësisht edhe ato zona ku mbulimi celular është i dobët ose nuk ofrohet fare.

A është Google Voice falas përmes Wifi?

Po, Google Voice është plotësisht falas nëpërmjet Wi-Fi.

A mund të bëj telefonata Google Fi nga Kompjuteri im?

Po, mundesh. Mund të përdorni GoogleZëri në kompjuterin tuaj thjesht duke instaluar shtesën Hangout. Pasi të instalohet, kryeni telefonata Google Wi-Fi në çdo pajisje nëpërmjet mikrofonit dhe altoparlantëve të kompjuterit tuaj.

Çfarë kullash përdor Google Fi?

Google Fi është një shërbim telekomunikacioni MVNO. MVNO nënkupton operatorin e rrjetit virtual celular. Pra, Google Fi nuk ka shtyllat apo kullat e veta elektrike.

Përdor rrjetet celulare (T-Mobile, Sprint dhe US Cellular) dhe pikat e disponueshme Wi-Fi për mbulimin. Ai gjithashtu kalon ndërmjet platformave për të siguruar mbulimin më të mirë.

A e fsheh Google Voice numrin tuaj të vërtetë?

Jo, Google Voice nuk e fsheh numrin tuaj të vërtetë si parazgjedhje. Ju mund të fshehni numrin tuaj aktual në mënyrë që njerëzit që telefononi të mos mund ta shohin atë. Ekziston një opsion i disponueshëm për të.

A përdor Google Fi VoIP (Voice Over Internet Protocol)?

Po, Google Fi përdor VoIP për të kryer telefonata Wi-Fi.

Çfarë funksionojnë aplikacionet me Google Voice?

Aplikacionet si Talkatone dhe GTalk punojnë me Google Voice. Mund të identifikoheni në llogaritë tuaja të Google Voice përmes këtyre aplikacioneve dhe të telefononi përmes lidhjes Wi-Fi.

A mund të përdor Google Fi në iPhone?

Po, mund të përdorësh Google Fi në një iPhone për të kryer një telefonatë. Më parë nuk kishte, por tani mund të qasesh në Google Fi nga një iPhone.

Cili është disavantazhi i telefonatave Wi-Fi?

Telefonatat me Wi-Fi është një teknologji relativisht e re. Prandaj, shumë telefona celularë dhe kufje nuk mbështesinthirrje wifi, duke kufizuar përdorimin e tij. Shpresojmë, ky problem do të zgjidhet brenda disa viteve në vijim.

A është falas telefonimi i Google Wi-Fi?

Varet se cilin aplikacion po përdorni. Nëse është zëri i Google, është falas për t'u përdorur, por me Google Fi, ju duhet të paguani faturën për telefonata dhe mesazhe të pakufizuara dhe përdorimin e të dhënave.

Shiko gjithashtu: MiFi kundrejt WiFi: Cili është ndryshimi dhe cili është i duhuri për ju?

A janë telefonatat e Google Fi falas në SHBA?

Ka dy lloje të telefonatave me Wi-Fi që mund të bësh duke përdorur Google Fi. Thirrjet lokale vetëm në SHBA dhe telefonatat ndërkombëtare drejt vendeve të ndryshme.

Thirrjet në SHBA janë falas, por nëse telefononi jashtë SHBA-së, do të ketë tarifa për minutë sipas vendit.

Cilat janë tarifat e telefonatave të Google Fi nëse e përdor jashtë SHBA-së?

Tarifat e Google Fi varen nga vendndodhja ku po telefononi. Nëse jeni duke bërë një telefonatë në SHBA, telefonatat tuaja do të jenë falas, por nëse jeni duke bërë telefonata ndërkombëtare, tarifat do të varen nga vendndodhja e personit që po telefononi.

Çfarë bën rrjeti Përdorimi i Google Fi?

Google Fi përdor rrjetet T-mobile, Sprint dhe US Cellular. Wi-Fi hotspots gjithashtu e operojnë atë, por kryesisht përdoren rrjetet celulare të lartpërmendura.

Sa kushton Google Fi?

Google Fi kushton 20 dollarë në muaj për telefonata dhe mesazhe të pakufizuara dhe 10 dollarë për 1 GB të dhëna, por pas përdorimit të të dhënave 6 GB, fatura bllokohet. Ky fenomen quhet "mbrojtja e faturave".

Mbrojtja e faturavesiguron që bilanci juaj të mos kalojë kurrë 80 $. 20$ për mesazhet dhe telefonatat dhe 60$ për përdorimin e të dhënave. Sasia e papërdorur e të dhënave kthehet në llogarinë tuaj pas një muaji.

A mund ta aktivizoj Google Fi jashtë SHBA-së?

Jo, nuk mund ta aktivizosh Google Fi jashtë SHBA-së Ose duhet të jesh brenda SHBA-së ose të jesh i lidhur me një VPN të besueshme të SHBA-së. Megjithatë, pasi të aktivizohet, mund të përdorni Google Fi në deri në 170 vende.

A më duhet një e-sim për Google Fi?

Po, do të të ndihmonte nëse do të kishe një e-sim për të përdorur Google Fi. Mund ta dorëzoni atë kartë SIM gjatë procesit të regjistrimit ose ndoshta ta blini nga një shitës me pakicë i besuar.

Ku është Google Voice në My Computer?

Në kompjuterin tuaj, hapni shfletuesin tuaj të internetit dhe identifikohuni te voice.google.com.' Prej aty, mund të identifikoheni në llogarinë tuaj të zërit të Google.

Mund të përdorni Google Wi- Fi duke telefonuar pa shërbim celular?

Po, mund të përdorësh telefonatat me Google Wi-Fi për sa kohë që ke një lidhje të qëndrueshme Wi-Fi. Edhe nëse nuk keni asnjë mbulim celular celular, mund të bëni një telefonatë me Wi-Fi dhe mesazhe me tekst.

Shiko gjithashtu: Kush është në Wi-Fi tim në Mac? Si të shihni se kush është i lidhur me Wi-Fi

A duhet të jenë të dyja pajisjet në Wi-Fi për thirrjet Wi-Fi?

Jo, telefonatat me Wi-Fi janë telefona të pajtueshëm të integruar. Për sa kohë që fundi i fillimit është i lidhur me një Wi-Fi, është në rregull. Pala tjetër mund të jetë në një rrjet celular.

A është e sigurt telefonata me Wi-Fi?

Përgjigja është: Po, megjithëse telefonata juaj transferohet në shumë prej tyrerrjete të pasigurta wifi. Është i sigurt sepse operatori celular do të enkriptojë zërin tuaj, kështu që kur ai dërgohet përmes rrjeteve të panjohura wifi, ai është i koduar dhe i sigurt.

Cilët iPhone janë të përputhshëm me Google Fi?

Çdo iPhone që mund të ekzekutojë iOS 12 ose më të lartë është i pajtueshëm me Google Fi dhe mund të ketë akses në funksionalitetin e tij të plotë.

A është i shtrenjtë Google Fi?

Google Fi është jashtëzakonisht i shtrenjtë nëse përdorni shumë të dhëna, por për sa kohë që përdorni një sasi mesatare të të dhënave, nuk është e kushtueshme. Google Fi fillimisht u krijua për njerëzit përreth gjatë gjithë kohës, por nëse nuk është kështu për ju, do t'ju kushtojë pak më shumë se zakonisht.

Mund ta përdorni Google Fi vetëm në SHBA?

Mund të regjistroheni në Google Fi vetëm duke qëndruar në SHBA ose duke përdorur një VPN të besueshme të SHBA-së, por pas kësaj, mund të merrni mbulim të Google Fi në pothuajse 170 vende dhe territore.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.