Mundësitë WiFi në hotelet greke: A do të ishit të kënaqur?

Mundësitë WiFi në hotelet greke: A do të ishit të kënaqur?
Philip Lawrence

Greqia është një nga qendrat më të mëdha kulturore në botë, me vende të mahnitshme historike që gjenden në të gjithë vendin. Për të mos përmendur ishujt dhe brigjet e saj spektakolare. Prandaj, nuk është për t'u habitur që Greqia është një nga vendet më të vizituara në Evropë, me rreth 33 turistë që vijnë çdo vit.

Shiko gjithashtu: Si të vendosni kontrollet prindërore në WiFi

Ashtu si me turistët kudo, një konsideratë e rëndësishme për vizitorët në Greqi është nëse ata do të jenë në gjendje të aksesojë një lidhje të besueshme interneti për të kontrolluar informacionin dhe për të qëndruar në kontakt me të dashurit një herë kur ata janë atje. Prandaj, ne kemi bashkuar këtë përmbledhje të WiFi dhe Greqisë, si dhe kemi ndarë hotelet më të mira greke për WiFi.

A ka Greqia WiFi të mirë?

shpejtësia dhe besueshmëria e lidhjes suaj WiFi do të varet shumë nga vendi ku ndodheni në Greqi. Në përgjithësi, shpejtësia mesatare e shkarkimit në lidhjet fikse me brez të gjerë në Greqi është 24,97 Mbps, me një shpejtësi mesatare ngarkimi prej 5,33 Mbps.

Shiko gjithashtu: Pse përshtatësi WiFi ASUS nuk funksionon & Si ta rregulloni

Megjithatë, shpejtësia ndryshon shumë në të gjithë vendin. Kjo do të thotë që në disa fusha, do të keni një lidhje shumë më të mirë në krahasim me të tjerat.

Për shembull, Athina ka një shpejtësi mesatare shkarkimi prej 16,51 Mbps, shpejtësi ngarkimi 11,44 Mbps, por me shpejtësi shkarkimi deri në 33 Mbps me disa ofrues. Nga ana tjetër, në Patrai, shpejtësia mesatare e shkarkimit është 15.26 Mbps, krahasuar me 12.99 mbps në Larisa, 12.5 mbps në Volos dhe 9.44 mbps nëHeraklion.

Hotelet më të mira në Greqi për WiFi

Do të gjeni WiFi relativisht të shpejtë dhe të qëndrueshëm në një numër hotelesh greke. Këtu janë disa nga më të mirët:

  • Hoteli Divani Acropolis Palace në Athinë ka ndoshta WiFi-në më të shpejtë të çdo hoteli në qytet, nëse jo në vend, me shpejtësi shkarkimi prej rreth 14.8 mbps. Për më tepër, ai është falas për mysafirët.
  • I dyti më i miri është Hotel Marina Athens, me shpejtësi shkarkimi 12,7 mbps.
  • Një hotel tjetër i mrekullueshëm që ofron internet të shpejtë është Hotel Rocabella Santorini, në pikë e nxehtë turistike e Santorinit, me shpejtësi shkarkimi rreth 12.4 mbps
  • Hotel Dryades, gjithashtu në Athinë, ka gjithashtu WiFi të mirë dhe falas që jep rreth 9.3 mbps në shkarkime.

Në shumicën e destinacioneve turistike në Greqi, do të keni mundësi të shijoni WiFi të shpejtë dhe të besueshëm për sa kohë që zgjidhni hotelin e duhur.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.