Si të anuloni abonimet pa tela të kriketit

Si të anuloni abonimet pa tela të kriketit
Philip Lawrence

Anulimi i shërbimeve të ofruesit tuaj të shërbimit telefonik mund të jetë një dhimbje koke. Procesi mund të duket pak i komplikuar nëse jeni duke përdorur shërbimin Cricket Wireless dhe jeni abonuar në shërbimin e tyre me çmim të ulët, por ende po kërkoni diçka ndryshe. Sidoqoftë, anulimi i llogarisë tuaj pa tel Cricket nuk është një detyrë e vështirë. Me vetëm disa hapa, klientët Cricket Wireless duhet të jenë në gjendje të mbyllin llogaritë e tyre dhe të kalojnë te një ofrues tjetër shërbimi.

Shiko gjithashtu: Si të rivendosni Xfinity Wifi Box

Si të anuloni abonimin tuaj në Cricket Wireless

Cricket Wireless është një operator telefonik i njohur që operon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ofron disa nga paketat e të dhënave me çmimin më të ulët, duke e bërë atë të njohur në mbarë vendin . Vendasit e duan shërbimin Cricket Wireless jo vetëm për shkak të paketave të tij me çmim të ulët, por edhe për shkak të mbulimit të tij të gjerë në të gjithë vendin.

Aktualisht, miliona përdorues në Shtetet e Bashkuara po përdorin Cricket Wireless si zgjedhjen e tyre të parë të telefonit bartëse. Megjithatë, disa njerëz shpesh kalojnë te një ofrues tjetër shërbimi për paketa edhe më të mira për të marrë maksimumin për paratë e tyre.

Ndërsa anulimi i shërbimit të Cricket Wireless mund të duket i frikshëm, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Ka shumë mënyra për të anuluar abonimin me valë të Cricket. Ndonëse mbyllja e një llogarie nuk është shkenca raketore, ky udhëzues ofron një udhëzues të detajuar se si të mbyllni saktë llogarinë tuaj dhe gjithashtu u përgjigjet disa prejpyetjet më të shpeshta në lidhje me shërbimin Cricket Wireless.

1. Kontakti i drejtpërdrejtë

Mënyra më e mirë për të anuluar abonimin tuaj Cricket Wireless është të kontaktoni drejtpërdrejt Cricket Wireless dhe t'i kërkoni atyre të mbyllin llogarinë tuaj dhe anuloni shërbimin tuaj. Nëse keni vendosur të mbyllni llogarinë tuaj, ndiqni këto hapa:

  1. Kontaktoni departamentin e shërbimeve të klientit në Cricket Wireless duke telefonuar 1-800-274-2538 (CRICKET).
  2. Kërkoni të flisni me përfaqësuesin e kompanisë ose ndonjë person mbështetës të Cricket.
  3. Jepni të gjitha detajet rreth lidhjes së linjës.
  4. Kërkoni përfaqësuesin të anulojë llogarinë tuaj Cricket Wireless.

Nëse keni ndonjë pagesë në pritje në planet tuaja, do t'ju kërkohet të paguani shumën përpara se llogaria të mbyllet. Nga ana tjetër, nëse të gjitha detyrimet janë të qarta dhe nuk keni asnjë tarifë të papaguar, llogaria do të mbyllet dhe nuk do të mund të përdorni më shërbimet e rrjetit.

2. Mos i paguani faturat (Nuk rekomandohet)

Nëse nuk dëshironi të vazhdoni të përdorni Cricket Wireless dhe dëshironi të kaloni në një opsion më të madh dhe më të mirë, mund të merrni llogaria mbyllet nëse nuk i keni paguar faturat tuaja të fundit. Është një shërbim me parapagesë dhe nëse ndaloni së paguari për abonimin tuaj mujor, shërbimi do të ndalojë së punuari dhe llogaria do të mbyllet automatikisht.

Nëse po zgjedh këtë opsion, çaktivizo pagesën automatikeopsion për të siguruar që nuk po paguani aksidentalisht për abonimin mujor. Mos harroni se ky opsion nuk është i përshtatshëm për një llogari me shumë përdorues, pasi nëse nuk i keni paguar tarifat mujore, asnjë nga përdoruesit e regjistruar në atë llogari nuk do të mund të përdorë shërbimet e Cricket Wireless.

Pyetjet e bëra më shpesh

A ju rimburson Cricket nëse anuloni?

Pasi të jeni abonuar në planin mujor, keni të drejtë për të gjitha të dhënat e dhëna për 30 ditë ose kohën e specifikuar në paketë. Megjithatë, nëse doni të anuloni linjën në gjysmë të paketës suaj, nuk do të mund të merrni një rimbursim sepse Cricket Wireless (dhe shumica e operatorëve të tjerë të telefonit, për këtë çështje) nuk ofrojnë rimbursim.

<. 10>A mund ta anuloj Cricket Wireless në çdo kohë?

Po, ju mund ta anuloni Cricket Wireless në çdo kohë. Sidoqoftë, ju këshillojmë fuqimisht të përdorni të gjitha të dhënat e disponueshme për të marrë vlerën e parave tuaja përpara se ta bëni këtë. Përndryshe, anulimi në mes të muajit do të thotë se do të shpenzoni kot të dhënat dhe paratë tuaja. Për më tepër, nëse dëshironi të anuloni linjën tuaj, është më mirë ta bëni këtë në fund të muajit për t'u siguruar që të mos humbni asnjë të dhënë për të cilën keni paguar tashmë.

Çfarë ndodh me numrin tim pasi të anuloj Cricket Wireless?

Pasi të keni bërë thirrjen për të anuluar abonimin tuaj Cricket Wireless, numri juaj do të fshihet dhenuk do të mund të bësh ose të marrësh asnjë telefonatë.

Megjithatë, nëse dëshiron të mbash të njëjtin numër kur të zhvendosesh në një rrjet tjetër, kontakto fillimisht me operatorin e ri dhe kërkoji që të transferojë numrin për ju dhe bëni procesin pa probleme.

Nëse e keni numrin e telefonit të transferuar në rrjetin e ri, nuk do ta humbni numrin tuaj të telefonit. Megjithatë, rikthimi i numrit tuaj të vjetër të telefonit mund të jetë shumë i ndërlikuar nëse kontaktoni vetëm një rrjet të ri pasi të keni mbyllur llogarinë tuaj Cricket Wireless.

Shiko gjithashtu: Si të ndryshoni fjalëkalimin Wifi të CenturyLink

A mund ta anuloni llogarinë tuaj Cricket në internet?

Fatkeqësisht, nuk mund ta anuloni llogarinë tuaj në internet pavarësisht mbështetjes në internet të klientit. Duhet t'i telefononi dhe t'u kërkoni që të mbyllin llogarinë tuaj.

Megjithatë, nëse përdorni një linjë në llogarinë tuaj dhe dëshironi ta mbyllni atë, çaktivizoni pagesën automatike në llogarinë tuaj bankare përpara datës së caktuar dhe do ndaloni pagesat. Pas periudhës së hirit prej një dite, shërbimet do të ndërpriten. Ju këshillojmë të flisni me mbështetjen e klientit për ta zgjidhur atë për përdoruesit me linja të shumta.

Çfarë ndodh pasi të anuloj llogarinë time Cricket Wireless?

Pasi ta keni anuluar llogarinë tuaj Cricket Wireless, nuk do të mund të përdorni më shërbimet e tyre, që do të thotë se nuk do të merrni telefonata, nuk do të bëni asnjë telefonatë ose nuk do të përdorni asnjë nga të dhënat tuaja të pakufizuara. Megjithatë, edhe kur shërbimet janë pezulluar, një përdorues mund të bëjë një telefonatë urgjence911.

A mund ta pezulloj përkohësisht abonimin tim në Cricket Wireless?

Nëse po planifikoni të pezulloni shërbimin tuaj Cricket Wireless, mund ta bëni këtë, por do të keni për të rivendosur shërbimin çdo 60 ditë, sepse nëse nuk keni kryer asnjë pagesë në 60 ditët e fundit, llogaria do të humbasë, së bashku me numrin e telefonit. Numri maksimal i ditëve që mund të kaloni pa u abonuar në paketë është 60 ditë, dhe pas kësaj, llogaria do të humbet përgjithmonë.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.