Zgjeruesi më i mirë WiFi për lojëra

Zgjeruesi më i mirë WiFi për lojëra
Philip Lawrence

Lojërat moderne kanë të bëjnë me shpejtësinë. Qoftë cilësia grafike apo rrjeti, nuk mund të konkurroni me lojtarë të tjerë profesionistë nëse sistemi juaj është i prapambetur. Sidomos kur bëhet fjalë për lojërat në internet, një lidhje cilësore Wi-Fi është një domosdoshmëri. Përndryshe, ju jeni në një luftë të vërtetë.

Pra, çfarë ndodh kur keni një lidhje të qëndrueshme Wi-Fi, harduerin më të mirë, por ende keni probleme për shkak të mungesës së lidhjes në pika të caktuara ne shtepine tende. Këtu do t'ju duhet një zgjerues i rrezes Wi-Fi për të hequr qafe problemet e internetit.

Me një zgjerues Wi-Fi, mund të përmirësoni përvojën tuaj të lojërave duke siguruar qasje të duhur dhe të qëndrueshme në internet për X-box tuaj , PS4 dhe tastierë të tjera lojrash.

Si ndihmon Zgjeruesi i Range Wi-Fi

Zgjeruesit Wi-Fi sigurojnë që të merrni një fuqi të duhur sinjali në një distancë më të gjatë. Pra, nuk do të keni nevojë të ndryshoni vendet në shtëpinë tuaj për të marrë forcë të shkëlqyer. Me fuqinë adekuate të sinjalit, nuk do të ketë buferim ose vonesë, veçanërisht gjatë lojërave të rënda grafike.

Po në lidhje me një port Ethernet Gigabit?

Ndërsa një port ethernet gigabit është një opsion i shkëlqyer për pajisjet me tela, një zgjatues Wi-Fi bëhet moduli i parë me valë. Të dy mund të ofrojnë internet me shpejtësi të lartë për të ofruar një përvojë të përsosur lojrash.

Zgjatësit Wi-Fi janë një zgjidhje më e lirë për problemet e internetit me valë. Mund të provoni të blini një ruter të ri me më të mirëzgjeruesit çdo herë.

Përputhshmëria e ruterit

Nuk ka kuptim të blini një zgjerues nëse nuk funksionon me ruterin tuaj. Megjithatë, zgjeruesit më të mirë të diapazonit Wi-Fi janë të gjithanshëm për pajtueshmërinë me ruterat, portat dhe modemet kabllore me Wi-Fi.

Kur mbani parasysh përputhshmërinë, mund të kurseni kosto shtesë blerjeje për pajisjet e përputhshme. Në përgjithësi, shumica e zgjeruesve modernë të Wi-Fi ofrojnë një gamë të gjerë funksionesh përputhshmërie, në mënyrë që të mund të punojnë me çdo ruter.

Megjithatë, është më mirë të kontrolloni përputhshmërinë tuaj të preferuar të zgjeruesit Wi-Fi përpara se të blini.

Shiko gjithashtu: Si të çaktivizoni WiFi Assist - Udhëzues i detajuar

0>Konfigurimi i lehtë

Në përgjithësi, zgjeruesit më të mirë Wi-Fi janë relativisht të thjeshtë për t'u konfiguruar. Si rregull, nëse mund ta përdorni në mënyrë të pavarur, zgjeruesi Wi-Fi është mjaft i thjeshtë. Prandaj, nuk do të keni nevojë për ndihmë nga artikujt "si të" për të konfiguruar zgjeruesin tuaj çdo herë.

Zgjatësit e Wi-Fi lidhen pa probleme me Xbox One, PS4 dhe platforma të tjera lojrash. Pra, nëse zgjeruesi juaj Wi-Fi ka një sërë procedurash të komplikuara dhe shumë detaje teknike, është më mirë të kërkoni disa alternativa.

Portja Ethernet

Nëse zgjidhni një Wi-Fi Zgjeruesi i rrezes me një port Ethernet, do të jetë i shkëlqyeshëm për ju në planin afatgjatë. Në përgjithësi, lojërat kanë të bëjnë me një lidhje të qëndrueshme dhe portat ethernet ofrojnë atë besueshmëri shumë të nevojshme.

Është një nga avantazhet e rëndësishme të pajisjeve me tela ndajlidhjet me valë. Pra, kur keni një zgjerues Wi-Fi me një portë ethernet të dedikuar për lojëra, gjithçka është gati për të përmirësuar lojën tuaj.

Për më tepër, kur blini një zgjerues porti ethernet, një port Gigabit Ethernet do të jetë ideale për lojëra . Kjo e bën lidhjen tuaj më të besueshme dhe të përsosur.

Zgjeruesit e diapazonit Wi-Fi me prizë

Ekzistojnë dy lloje bazë të zgjeruesve të rrezes. Së pari, ka zgjerues Wi-Fi në desktop dhe më pas ka zgjatues të diapazonit plug-in. Për sa i përket funksionalitetit, nuk ka shumë ndryshim midis të dyjave.

Antenat e jashtme

Të dy zgjeruesit kanë një opsion për antenat e jashtme që mund të përmirësojnë më tej mbulimin Wi-Fi. Megjithatë, profili fizik përcakton se për cilin opsion duhet të shkoni.

Zgjatësit e Wi-Fi të desktopit

Zgjatësit e Wi-Fi të desktopit punojnë njësoj si ruterat. Vendosini ato në një sipërfaqe të sheshtë për t'i përdorur njësoj si një ruter.

Zgjatëset me prizë

Nga ana tjetër, zgjatuesi prizë është më kompakt dhe mund ta vendosni direkt në një prizë elektrike. Këto janë të mira kur nuk keni hapësirë ​​të mjaftueshme në konfigurimin tuaj të lojërave.

Shpejtësia e lidhjes

Sigurohuni që zgjeruesi juaj Wi-Fi të mos rigjenerojë vetëm sinjalet, por gjithashtu të sigurojë shpejtësi më të mirë . Zgjeruesit më të mirë Wi-Fi ofrojnë gjithashtu lidhje me shpejtësi të lartë në një rrjet pa tel. Si rezultat, ju mund të përmirësoni ndjeshëm përvojën tuaj të lojërave duke shmangur vonesatdhe buffering gjatë lojës.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme për lojërat në internet, ku duhet të jeni të lidhur gjatë gjithë kohës. Vështirë se do të keni një shans për të kompensuar kohën e humbur nëse jeni duke përdorur një lidhje më të ngadaltë.

Pra, nëse rrjeti juaj ekzistues nuk ju jep shpejtësi të mjaftueshme, është thelbësore të blini një zgjatues që mund të ngrejë lojën tuaj.

Disa pyetje të shpeshta

Nëse blini produktin e duhur, zgjeruesi Wi-Fi do t'ju japë të gjitha gjërat thelbësore të nevojshme për lojëra. Megjithatë, nëse jeni akoma konfuz, këtu janë disa përgjigje për pyetjet e bëra zakonisht në lidhje me zgjeruesit e Wi-Fi.

Sa efektivë janë zgjeruesit Wi-Fi për lojëra?

Zgjeruesit Wi-Fi ofrojnë mbështetje optimale për lidhjen e lojërave. Ato janë një zgjidhje standarde për problemet e vonuara gjatë kohës që luani lojën. Ato mund të mos jenë aq efektive sa portat Ethernet, por sigurisht që mund ta bëjnë punën.

A e zvogëlojnë Zgjatësit Ping-un?

Zgjatësi me valë nuk redukton asnjë ping. Ai vetëm rrit fuqinë dhe gamën e lidhjes Wi-Fi. Pra, shpejtësia e ping dhe shkarkimit do të mbetet e njëjtë me ose pa një zgjerues Wi-Fi.

A e pengojnë lojën zgjatuesit Wi-Fi?

Nëse nuk jeni duke luajtur një lojë profesionale të nivelit të lartë ku milisekonda mund të bëjnë ndryshimin, zgjeruesit Wi-Fi mund të jenë opsioni i duhur. Në përgjithësi, ka një vonesë prej rreth gjysmë milisekondi në rastin e një zgjatuesi. Kështuperformanca mund të komprometohet pak.

Megjithatë, është e menaxhueshme për lojtarët hobiist, të paktën.

Cila është mënyra ideale për të lidhur zgjeruesin Wi-Fi me një platformë lojrash?

Vendosni zgjatuesin në mes të rrugës midis ruterit dhe makinës së lojrave. Çdo zgjerues ka faqen e tij të internetit ku kaloni nëpër kërkesat specifike të konfigurimit. Futni SSID-në e pajisjes tuaj dhe ndiqni udhëzimet për të përfunduar konfigurimin.

Përfundim

Një zgjerues i rrezes Wi-Fi mund të bëjë mrekulli për lojërat tuaja. Me lidhje më të mirë dhe shpejtësi të përmirësuar, ai siguron një mjedis të qëndrueshëm pa vonesë ose buffer gjatë lojës.

Përveç kësaj, mund të mjaftojë për shumë përdorues pa ndikuar në gjerësinë e brezit, gjë që e bën atë një opsion ideal për më të mëdhenj konfigurimet e lojërave. Qoftë nëse është kompjuteri juaj i lojërave, laptopi ose ndonjë makinë lojrash, zgjeruesit Wi-Fi mund të ofrojnë roaming pa probleme duke rritur sinjalet nga ruteri juaj W-Fi.

Tani që dini se si të përmirësoni rrjetin tuaj Wi-Fi me një zgjerues i diapazonit, nuk duhet të ketë më probleme me lojërat.

Rreth komenteve tona:- Rottenwifi.com është një ekip avokatësh të konsumatorëve të angazhuar për t'ju sjellë komente të sakta dhe jo të njëanshme për të gjitha produkte teknologjike. Ne gjithashtu analizojmë njohuritë e kënaqësisë së klientit nga blerësit e verifikuar. Nëse klikoni në ndonjë lidhje në blog.rottenwifi.com & vendosim ta blejmë, mund të fitojmë një komision të vogël.

mbulimi ose ndryshimi i teknologjisë në një rrjet Wi-Fi rrjetë. Megjithatë, ato janë dukshëm më të shtrenjta, veçanërisht kur gjithçka që dëshironi është një lidhje më e mirë për lojëra.

Lidhshmëria në breza të shumëfishtë

Një zgjerues i rrezes Wi-Fi funksionon veçanërisht mirë me të dy brezat e frekuencave prej 5 GHz dhe rrjete 2.4 GHz, kështu që ato janë ideale edhe për lojëra kompjuterike. Me një rrjet të veçantë dhe brez të dedikuar për lojëra, ju gjithashtu mund të lehtësoni gjerësinë e brezit 2,4 GHz për automatizimin e shtëpisë dhe operacione të tjera më të lehta.

Zgjeruesi më i mirë Wi-Fi për lojërat

Duke marrë parasysh nevojat e në tregun modern, ka shumë opsione për zgjerimin e rrezes Wi-Fi për të apasionuarit pas lojërave. Por, kuptohet, mund të mos jetë shumë e qartë të blini produktin e duhur, veçanërisht nëse jeni i ri në të.

Pra, nëse nuk jeni i sigurt nëse një zgjerues i rrezes Wi-Fi do të funksionojë më së miri për ju, ne do t'ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur. Në këtë postim, gjeni gjithçka që duhet të dini për një zgjerues të rrezes Wi-Fi. Ka disa opsione të shkëlqyera për të zgjedhur, dhe ne do të shikojmë gjithashtu një udhëzues blerjeje për ta bërë më të lehtë për ju që të zgjidhni zgjedhjen e duhur për nevojat tuaja të lojërave.

Netgear Wi-Fi Range Extender EX3700

ShitjeNETGEAR Wi-Fi Range Extender EX3700 - Mbulim deri në 1000 Sq...
    Blini në Amazon

    Netgear është një emër i besueshëm në botën e zgjeruesve Wi-Fi. Netgear EX3700 është një dizajn elegant dhe elegant me një mbulim të gjerëzona dhe gjerësi bande e dyfishtë prej 750 Mbps për performancën më të mirë të lojërave.

    Ai siguron një sipërfaqe totale mbulimi prej 1000 metra katrorë, duke lejuar pajisje të shumta të lidhura deri në 15 në të njëjtën kohë. Pra, është një zgjidhje gjithëpërfshirëse, pavarësisht nëse përdoret për lojëra ose për kërkesat e internetit të një familjeje.

    Për sigurinë e rrjetit përdor WPA/WPA dhe WEP. Porta Ethernet ju lejon të përdorni edhe pajisje me tela. Prandaj, zgjeruesi i rrezes Wi-Fi Netgear është një zgjidhje e plotë në të dyja drejtimet.

    Pro

    • Lloji kompakt i pajisjes shtesë
    • Konfigurim i thjeshtë pesë minutash
    • Ideal për aplikacione portative

    Kundër

    • Gjerësi bande e kufizuar

    Linksys RE6500

    ShitjeLinksys RE6500 : AC1200, Zgjerues Wi-Fi me dy breza, Wireless...
      Blini në Amazon

      LinkSysRE6500 është një opsion i mirë nëse dëshironi një zonë më të madhe mbulimi. Ai përmban portat shumë të dashura të ethernetit gigabit, që ju lejojnë të lidhni deri në katër pajisje inteligjente përmes një lidhjeje me tel.

      Është një pajisje universale e përputhshme që e bën më të lehtë instalimin e një ruteri, kablloje ose modemi. Prandaj, procesi i instalimit është gjithashtu relativisht i thjeshtë.

      Për shkak se është një Wi-Fi i njëkohshëm me bandë të dyfishtë me 1200 Mbps, ju mund të përdorni disa pajisje inteligjente në të njëjtën kohë pa kompromentuar shpejtësinë. Për më tepër, ai përmban antenat e jashtme me nënshkrim nga LinkSys për të synuar më shumë fuqinë e sinjalit tuajme saktësi.

      Pro

      • Zonë mbulimi 10,000 metra katrore
      • Gjerësia e brezit të gjerë prej 1200 Mbps për lojëra të përsosura
      • Dizajn i qëndrueshëm me konfigurim të lehtë

      Kundër

      Shiko gjithashtu: Si të lidhni PS4 me Wi-Fi
      • Dizajn i desktopit në mënyrë që të grumbullojë më shumë hapësirë
      • Probleme me shpejtësi më të ulëta Wi-Fi
      ShitjeTP-Link AC2600 WiFi Extender(RE650), Deri në 2600Mbps, Dual...
        Blini në Amazon

        Zgjeruesi Wi-Fi AC2600 është më i fundit Zgjerues Wi-Fi për lojëra me një dizajn kompakt dhe zonë të lartë mbulimi me shpejtësi maksimale. Si lojtar, do ta pëlqeni këtë përforcues sinjali falë gjerësisë së brezit prej 2600 Mbps.

        Është një pajisje shtesë, kompakte dhe e lehtë për t'u përdorur, duke siguruar që të mos zërë shumë hapësirë ​​në lojërat tuaja tavolinë. Për më tepër, dritat treguese inteligjente ndihmojnë gjithashtu gjatë vendosjes së zgjatuesit për lidhjen më të mirë.

        Ka gjithashtu një zgjatues me dy breza nga TP-link që siguron një përvojë të qetë të lojës. Përveç kësaj, ai vjen me aplikacionin TP-Link Tether që ju lejon të menaxhoni me lehtësi cilësimet e rrjetit tuaj. Ai përmban gjithashtu një port Gigabit për të rritur shpejtësinë e internetit.

        Pro

        • Mbulim 3200 metra katror
        • Përputhshëm universalisht, kështu që funksionon me të gjithë ruterat Wi-Fi.
        • Konfigurim i lehtë dhe dizajn kompakt

        Kundër

        • Pak i shtrenjtë se modelet e tjera.
        ShitjeTP-Link AC1750 WiFi Extender (RE450), PCMagZgjedhja e redaktorit,...
          Blini në Amazon

          TP-Link ka gjithçka të renditur kur bëhet fjalë për zgjeruesit Wi-Fi. TP-Link AC1750 siguron fuqinë optimale të sinjalit në zonat përndryshe të vdekura të dhomës suaj të lojërave. Midis gamës së gjerë të zgjatuesve me valë nga TP-link, AC 1750 është një nga modelet më të mira dhe një produkt i kërkuar.

          Me një sipërfaqe mbulimi prej 2000 metrash katrorë, ky zgjatues është ideal për dhomat e lojërave aplikacionet. Ai përmban gjithashtu një port USB 2.0 që ju lejon të lidhni pajisjet inteligjente me zgjatuesin.

          Ai gjithashtu përmban drita treguese inteligjente që përcaktojnë pozicionin optimal për vendosje. Së fundi, falë lidhjes me bandë të dyfishtë 175o, mund të shijoni transmetimin 4k dhe lojërat në internet pa vonesë ose buffering.

          Pro

          • Lidhni deri në 33 pajisje në të njëjtën kohë
          • Dizajn kompakt
          • Tri antena të jashtme

          Kundër

          • Sinjalet 5,0 GHz fillojnë të bien pas njëfarë kohe.

          Netgear Wireless EX2600 Range Extender

          ShitjeNETGEAR AC1200 WiFi Range Extender (EX6200)
            Blini në Amazon

            Nëse dëshironi një zgjerues rrezeje që ju jep një ndjesi teknike, Netgear EX2600 është projektuar për lojtarë. Pra, përveç disa veçorive fantastike të lidhjes me internetin, do të shkojë mirë me konfigurimin tuaj të lojërave.

            Ekziston Wi-Fi me bandë të dyfishtë në mënyrë që të mund të transmetoni në 2,4 dhe 5 GHz në të njëjtën kohë. Vetëm me një shtypje të një butoni, mund ta konfiguroni pajisjen.Për më tepër, ai përmban gjithashtu veçori celulare.

            Përmban deri në 5 porte ethernet, kështu që është më e lehtë të lidhësh pajisje të shumta. Gjithashtu, disponohet edhe lidhje USB.

            Zona e mbulimit shtrihet në 1200 metra katrorë dhe përputhshmëria universale e bën më të lehtë lidhjen dhe sinkronizimin me çdo pajisje rrjeti.

            Pros

            • Mundni zonat e vdekura me serverin e mediave dixhitale
            • I lehtë për t'u instaluar
            • Dizajn elegant i ngjashëm me lojën
            • Procesor me dy bërthama

            Të këqijat

            • Probleme të mundshme të lidhjes pas rivendosjes së pajisjes.
            D-Link Wireless AC 1200 Mbps Aplikacioni Home Cloud-Aktivizuar...
              Blini në Amazon

              Ky është një nga modelet më unike në listën tonë. Zgjeruesi D-Link Wi-Fi Range ju lejon të shijoni lojëra të përsosura me teknologjinë e tij të aktivizuar në renë kompjuterike që ofron shpejtësi optimale të lidhjes me stabilitet më të mirë.

              Është AC1200 i optimizuar për të siguruar transmetim video me cilësi të lartë, transferime skedarësh dhe aktivitetet e lojërave. Nëse keni një konfigurim lojërash dhe dëshironi të transmetoni në dy breza, ky zgjerues Wi-Fi ju lejon ta bëni këtë.

              Është gjithashtu i pajtueshëm me pajisjet 802.11a/g/n, kështu që nuk do t'ju duhet për të përmirësuar ruterin tuaj Wi-Fi. Ai përmban gjithashtu një portë USB dhe katër porte Ethernet Gigabit.

              Falë aplikacionit celular Setup, mund ta konfiguroni shpejt edhe zgjeruesin.

              Pros

              • Mbulon zonat e vdekura në mënyrë efektive
              • Shpejtshpejtësia e lidhjes
              • Pajisje fleksibël

              Kundër

              • Performanca ka tendencë të bjerë ndonjëherë.

              Netgear Wi-Fi Mesh Range Zgjerues

              ShitjeNETGEAR WiFi Mesh Range Extender EX6250 - Mbulim deri në...
                Blini në Amazon

                Lojërat ndonjëherë kërkojnë transmetim të rëndë. Netgear Wi-Fi Mesh Range Extender është një zgjidhje perfekte për ju dhe ju lejon të transmetoni deri në 3000 Mbps . Përveç kësaj, ai siguron lidhje të shkëlqyer të energjisë kur luani, gjë që ju jep një përvojë të jashtëzakonshme.

                Veçanërisht, është një nga zgjeruesit e Wi-Fi që konfigurohet lehtë. Për lojëra, do të jetë i përshtatshëm për ju në një masë të madhe. Nuk duhet të luftoni për ta rregulluar pasi është një proces i thjeshtë hapash. Kush do të dëshironte të punonte gjithsesi duke konfiguruar rrjetin?

                Ai gjithashtu ka mbulim të zgjeruar me valë. Nëse luani në një zonë 2500 metra katror , do të përjetoni një lidhje të shkëlqyer rrjeti. Megjithatë, mund të lidhësh deri në 50 konzola lojrash, tableta, laptopë, telefona inteligjentë dhe shumë të tjera.

                Do të përjetosh shpejtësi të shkëlqyer Wi-Fi pasi jep performancë deri në 3000 Mbps . Ka edhe porte Ethernet me tela. Mund të lidhni pajisjet tuaja me tela, si lojtarët e transmetimit ose konsolat e lojërave. Pasi të lidhet rrit shpejtësinë e lartë për lojërat tuaja.

                Për më tepër, ai ka përputhshmëri universale, nuk ka nevojë të shqetësoheni se çfarë do të funksionojë më mirë kur luani lojëra.Zgjeruesi Wi-Fi është gjithmonë i pajtueshëm me çdo portë, modem kabllor me Wi-Fi ose ruter me valë.

                Pro

                • Shpejtësitë e jashtëzakonshme Wi-Fi
                • Lidhet me pajisje të shumta
                • Përputhshmëria universale
                • E sigurt dhe e sigurt
                • Mbulim i zgjeruar me valë
                • Tri-band
                • Portet Ethernet Gigabit

                Kundërtimet

                • Performanca mund të bëhet e pabesueshme me kalimin e kohës

                Netgear EX7000 Wifi Mesh Range Extender

                ShitjeNETGEAR WiFi Mesh Range Zgjerues EX7000 - Mbulim deri në...
                  Blini në Amazon

                  Nëse jeni duke kërkuar për një zgjerues Wi-Fi të ngarkuar me veçori, atëherë Netgear EX7000 Wi-Fi Mesh Extender mund të jetë zgjeruesi juaj i radhës. Me internetin me shpejtësi të lartë dhe veçoritë më të fundit të teknologjisë, mund të jetë zgjeruesi juaj i fundit i Wi-Fi për lojërat.

                  Me një shpejtësi 1900 Mbps, ai punon me brezat 2,4 GHz dhe 5,0 GHz për të ofruar një lidhje të përsosur. Për më tepër, teknologjia FastLane siguron që sinjalet të mos bien gjatë një loje të drejtpërdrejtë.

                  Ajo gjithashtu përmban një procesor me dy bërthama 1GHz dhe është i thjeshtë për t'u konfiguruar. Pra, mund të filloni lojërat brenda dhjetë minutave nga çbotimi.

                  Me përputhshmëri universale, ai lidhet me çdo modem ruter ose portë. Pra, nuk ka nevojë të përmirësoni ruterin tuaj aktual.

                  Pro

                  • Pesë porte Gigabit Ethernet
                  • Lidhje të shumëfishta pajisjesh
                  • Mbulimi i zonës së gjerë prej 2100 këmbë katrore
                  • Përputhshmëri universale

                  Kundër

                  • E nivelit të lartëmodeli, kështu që është mjaft i shtrenjtë
                  ShitjeTP-Link AC1900 Smart WiFi Router (Archer A9) - Shpejtësi e lartë...
                    Blini në Amazon

                    TP-Link AC 1900 është një ruter dhe zgjatues i vërtetë Wi-Fi që mund ta çojë përvojën tuaj të lojërave në një nivel krejtësisht të ri. Ai ju lejon të shijoni një shpejtësi prej 600 Mbps për 2,4 GHz dhe 1300 Mbps për brezin 5 GHz.

                    Është një Wi-Fi me dy breza, kështu që transmetimi në të dy brezat është relativisht i qetë dhe pa defekte. Ai përmban gjithashtu tre antena të jashtme për të përmirësuar lidhjen dhe për të hequr zonat e vdekura.

                    Përmban gjithashtu teknologjinë Smart Connect për të çiftuar pajisjen me brezin më të shpejtë Wi-Fi. Për më tepër, ekziston një lidhje e sigurt dhe e avancuar për të siguruar një përvojë të qetë lojrash me një shpejtësi më të lartë.

                    Pro

                    • Gjerësia e brezit prej 1900 Mbps
                    • Pesë porta Ethernet Gigabit
                    • E lehtë për t'u menaxhuar me aplikacionin TP-Link Tether
                    • Lidhet me Alexa

                    Cons

                    • Dizajni i desktopit, kështu që kërkon një pak nga hapësira juaj e lojërave.

                    Udhëzuesi për blerjen e Zgjeruesve të Range Wi-Fi

                    Deri tani, ju e dini se si mund të përmirësoni sinjalin tuaj Wi-Fi. Megjithatë, nëse doni të vazhdoni të eksploroni, ne do t'ju japim një përmbledhje për t'ju ndihmuar të zgjidhni zgjeruesin më të mirë Wi-Fi për lojëra.

                    Ndërsa fokusoheni në faktorë si mbulimi i Wi-Fi, antenat e jashtme, shpejtësia e lidhjes , etj., këtu janë disa konsiderata kryesore që do t'ju ndihmojnë të zgjidhni nga Wi-Fi më i mirë
                    Philip Lawrence
                    Philip Lawrence
                    Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.