Pasqyroni iPhone në iPad pa Wi-Fi - Udhëzues hap pas hapi

Pasqyroni iPhone në iPad pa Wi-Fi - Udhëzues hap pas hapi
Philip Lawrence

Pajisjet e Apple si iPhone dhe iPad vijnë me një veçori magjepsëse të njohur si pasqyrimi i ekranit. Kjo veçori inteligjente ju lejon të projektoni përmbajtje si fotografi, video nga telefoni juaj në pajisje të tjera. Mbani në mend se pasqyrimi i ekranit i përmbajtjes në internet nuk është i mundur pa një lidhje interneti.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se nuk mund të pasqyroni iPhone në iPad pa Wi-Fi. Ka shumë aplikacione, programe dhe opsione që mund të përdoren në çdo kohë për të pasqyruar iPhone në një iPad, veçanërisht kur nuk keni akses në një lidhje Wi-Fi.

Lexoni postimin e mëposhtëm për të marrë më shumë informacion se si për të pasqyruar iPhone në iPad pa Wi-Fi:

Mund të pasqyroni pa Wi-Fi?

Po, mund të pasqyrosh pa Wi-Fi, por kjo varet nga lloji dhe modeli i pajisjes që po përdor.

Televizorët inteligjentë që kanë veçorinë e tyre të ndarjes së ekranit mund të përdoren për ndarjen e ekranit pa lidhje interneti.

Në mënyrë të ngjashme, supozoni se planifikoni të përdorni pasqyrimin e ekranit me teknologjinë e ekranit me valë si Miracast. Në këtë rast, nuk do t'ju duhet një lidhje Wi-Fi pasi kjo teknologji formon një lidhje të drejtpërdrejtë me valë midis pajisjeve dërguese dhe marrëse. Prandaj, mund ta përdorni pa lidhje interneti.

Për më tepër, mund të përdorni kabllot HDMI për pasqyrimin dhe ndarjen e ekranit pa u mbështetur në lidhjet wifi.

Si të pasqyroni iPhone në iPad?

Pasqyroni iPhonenë iPad me AirPlay

Modeli më i fundit i iOS mund të përdoret me teknologjinë e integruar të ekranit me valë të Apple të njohur si AirPlay. Nëpërmjet këtij mjeti, ju mund të pasqyroni lehtësisht përmbajtjen e iPhone tuaj në iPad dhe pajisje të tjera.

Përdorni hapat e mëposhtëm për të filluar ndarjen e ekranit nga iPhone në iPad me AirPlay:

 • Bëni Sigurohuni që iPad dhe iPhone juaj të jenë të lidhur në të njëjtin rrjet Wi-Fi. Nëse janë të lidhur me serverë të ndryshëm, nuk do të mund të pasqyroni përmbajtjen e njërës pajisje në tjetrën.
 • Pasi pajisjet të lidhen me të njëjtin rrjet, nisni qendrën e kontrollit të iPhone tuaj dhe zgjidhni AirPlay nga opsionet e tij.
 • Më pas, zgjidhni iPad tuaj në mënyrë që të lidhet me Airplay dhe të fillojë pasqyrimin.

Pasqyrimi i ekranit me iTools

Një aplikacion tjetër që mund të dalë të jetë i dobishëm për pasqyrimin e ekranit nga iPhone në iPad është iTools. Ndryshe nga aplikacionet dhe programet e tjera, ky aplikacion mund të pasqyrojë përmbajtjen vizuale së bashku me audion. Për më tepër, mund ta përdorni këtë aplikacion në versionet më të fundit të iPhone dhe iPad.

Shiko gjithashtu: Udhëzues për menaxhimin e shumë pajisjeve në WiFi

Megjithëse ky aplikacion funksionon mirë me iPhone dhe iPad, ai nuk është ende zgjidhja më e mirë për pasqyrimin e ekranit në Apple Tv.

Përdorni hapat e mëposhtëm për të pasqyruar iPhone tuaj në iPad me iTools:

 • Sigurohuni që ta keni shkarkuar dhe instaluar këtë aplikacion nga faqja e tij zyrtare paraprakisht në iPad.
 • Hapni dosjen e cilësimevedhe zgjidhni opsionin AirPlay.
 • Zgjidhni sistemin operativ të iPhone tuaj. Do të merrni një kod QR.
 • Më në fund, hapni qendrën e kontrollit në iPhone dhe zgjidhni iPad pasi iPhone ta ketë zbuluar. Pas një lidhjeje të suksesshme midis të dy pajisjeve, iPhone juaj do të fillojë të pasqyrojë përmbajtjen e tij në iPad.

Si mund ta pasqyroj iPhone në iPad pa Wifi?

Në vijim janë disa programe të përdorura zakonisht që mund të pasqyrojnë iPhone në iPad pa lidhje Wi-Fi:

Shiko gjithashtu: Si të rregulloni Tplinkwifi që nuk funksionon

Pasqyroni iPhone në iPad me APowerMirror

Mund të përdorni gjithashtu një palë të tretë aplikacion si APowerMirror për pasqyrimin e ekranit të iPhone në iPad. APowerMirror është një nga aplikacionet më të famshme celulare që e ka bërë pasqyrimin e ekranit të shpejtë dhe të lehtë. Për më tepër, ky aplikacion është i pajtueshëm me çdo pajisje iOS, duke përfshirë iPhone dhe iPad.

Përdorni hapat e mëposhtëm për pasqyrimin e ekranit me aplikacionin APowerMirror:

 • Sigurohuni që e keni shkarkuar këtë aplikoni paraprakisht në të dyja pajisjet.
 • Shtoni funksionin e regjistrimit të ekranit në iPhone tuaj duke hapur dosjen e cilësimeve dhe duke zgjedhur opsionin e personalizimit të kontrolleve. Përdoreni këtë opsion për të shtuar regjistrimin e ekranit në listë.
 • Tani hapni aplikacionin APowerMirror në iPhone dhe shtypni butonin M që të mund të gjejë iPad.
 • Pasi të zbulojë iPad-in tuaj, trokitni lehtë mbi emrin e tij që të mund të lidhni të dyja pajisjet.
 • Tani, shkoni te qendra e kontrollit dhe shtypniikona e regjistrimit. Funksioni i regjistrimit të ekranit do t'ju japë opsione të ndryshme dhe duhet të zgjidhni veçorinë APowerMirror.
 • Shtypni butonin e fillimit të transmetimit dhe menjëherë iPhone juaj do të fillojë të ekzaminohet në iPad.

Pasqyra. iPhone në iPad me TeamViewer

TeamViewer është një tjetër aplikacion që mund të pasqyrojë shpejt iPhone në iPad pa Wi-Fi. Ky aplikacion është shumë i gjithanshëm dhe mund të përdoret për pajisje të ndryshme, duke përfshirë kompjuterët, telefonat dhe tabletët. Për më tepër, ky aplikacion është pa kosto për pasqyrimin e ekranit.

Team Viewer funksionon duke u dhënë përdoruesve akses dhe kontroll në distancë në një kompjuter përmes një rrjeti. Më e rëndësishmja, e bën të gjithë procesin e ndarjes së ekranit të lehtë dhe të shpejtë.

Nëse keni ndërmend të përdorni këtë aplikacion, duhet të siguroheni që të dyja pajisjet të funksionojnë në iOS 11.

Me hapat e mëposhtëm, mund të përdorni aplikacionin Team Viewer për pasqyrimin e iPhone në iPad:

Hapat për iPhone

 • Shkarkoni mbështetjen e shpejtë të Team Viewer në iPhone tuaj dhe filloni.
 • <> 7>Hapni seksionin Cilësimet dhe shkoni te qendra e kontrollit. Në dritaren e qendrës së kontrollit, zgjidhni veçorinë e personalizimit të kontrolleve dhe shtoni regjistrimin e ekranit në të.
 • Rihapni qendrën e kontrollit dhe shtypni butonin e regjistrimit. Pasi të zgjidhni TeamViewer, klikoni në butonin e fillimit të transmetimit.

Hapat për iPad

 • Shkarko dhe instalo TeamViewer në iPad.
 • Fut ID-në e iPhone , e cila dotë jetë në aplikacionin Team Viewer të iPhone. Pasi të vendosni ID-në, shtypni butonin e telekomandës.
 • Pasi të keni dhënë akses përmes iPhone, përmbajtja e tij do të pasqyrohet menjëherë në iPad.

Përfundim

Tani që keni mësuar procesin e pasqyrimit të ekranit, është koha të zbrisni dhe të bëni punën kryesore. Jemi të sigurt se me ndihmën e teknikave të mësipërme, do të përfitoni të gjitha përfitimet e pasqyrimit të ekranit brenda një kohe të shkurtër.
Philip Lawrence
Philip Lawrence
Philip Lawrence është një entuziast i teknologjisë dhe ekspert në fushën e lidhjes në internet dhe teknologjisë wifi. Me mbi një dekadë përvojë në industri, ai ka ndihmuar shumë individë dhe biznese me çështjet e tyre të internetit dhe WiFi. Si autor dhe bloger i Këshillave për Internet dhe Wifi, ai ndan njohuritë dhe ekspertizën e tij në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t'u kuptuar nga e cila mund të përfitojë të gjithë. Philip është një avokat i pasionuar për përmirësimin e lidhjes dhe për ta bërë internetin të aksesueshëm për të gjithë. Kur ai nuk është duke shkruar ose zgjidhur problemet që lidhen me teknologjinë, ai pëlqen ecjen, kampingun dhe eksplorimin e jashtëzakonshëm.